BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,49
HABER /  DÜNYA

Ülkeyi karıştıran 'Aldatın' afişi

Fransa'da bir aldatma sitesinin ülkenin her yerine dağıttığı reklamlar, tepkilere neden oldu.

Abone ol

Fransa'da 2009 yılından beri faaliyet gösteren ve insanların gizli ilişkiler yaşamasını sağlayan "Gleeden" isimli site, ülkenin her yerine "Aldatın" diye yazan afişler asınca tepkilere neden oldu.

Fransa’da kadınlar tarafından kurulan ve 2009’dan bu yana faaliyet gösteren aldatma sitesi ‘Gleeden’ son reklam kampanyasını abartınca Fransızlar ayağa kalktı.

Evlilik dışı ilişki arayanlar için 2009 yılında hizmete giren ‘Gleeden' aldatma sitesinin Fransa'daki reklam kampanyaları Fransızları kızdırdı. Kadınlar tarafından kurulan aldatma sitesi yaklaşık 2.5 milyon abonesiyle Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere'de aşk kaçamakları için tercih edilen sitelerin başında geliyor.

Kaçamak arayanlar için ‘Gleeden' sitesinin Fransa'da reklam kampanyalarının metro, otobüs durakları, billboard'lar ve en son belediye otobüslerine taşınması Fransızların sabrını taşırdı.

Fransızların yoğun tepkisi üzerine ‘Gleeden' şirketi billboard'lardan reklamlarını geri çekmek zorunda kaldı. Şirketin sözcüsü Solene Paillet, "Fransa'da eşlerin birbirini aldatması cezaya tabi değil" diyerek reklam kampanyasını savundu.