BIST 10.259
DOLAR 32,22
EURO 34,73
ALTIN 2.402,10

Üçüncü kez tecavüze uğradı!

Üçüncü kez tecavüze uğradı!

3. kez tecavüze uğradı!hülya avşar, oyunculuk kariyerinde ücüncü kez tecavüze uğradı. daha önce fatmagül'ün suçu ne ? ve " salkım hanım'ın taneleri" nde tevacüze uğrayan avşar, yeni filmi 72. koğuş'ta da aynı akıbetten kaçamadı. 4 mart'ta vizyona girecek olan filmde iki kez tevacüze uğrayanfatma...

Üçüncü kez tecavüze uğradı!

3. kez tecavüze uğradı!

Hülya Avşar, oyunculuk kariyerinde ücüncü kez tecavüze uğradı.

Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne ? ve " Salkım Hanım'ın Taneleri" nde tevacüze uğrayan Avşar, yeni filmi 72. Koğuş'ta da aynı akıbetten kaçamadı. 4 Mart'ta vizyona girecek olan filmde iki kez tevacüze uğrayanFatma karakterini canlandıran ünlü oyuncu ,iç çamaşırlarının göründüğü sahnelerde " Gerek Yok" diyerek dublör kullanmadı....

Üçüncü kez tecavüze uğradı!

'Twilight'ın Türkiye şubesi: Süleyman!

'Vaktin Doldu' şarkısıyla adından söz ettiren Süleyman Akyıldız; yorumu, tarzı ve fiziğiyle dikkat çeken popçulardan biri... "Albüm çıkarmadan tek şarkıyla patlayacağımı biliyordum, çünkü kendime ve şarkıma güveniyordum' diyen Süleyman; 'Twilight' filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson'a olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. İşte yeni popçu Süleyman'dan hayatı ve müziği üzerine özel açıklamalar...

'STAR AVI' İKİNCİSİ
Müziğe çok küçük yaşlarda başladım. Türk müziği ve piyano eğitimi aldım. İzmir ve İstanbul'da birçok yerde sahneye çıktım.
Müzik sektörüne 2006 yılında 'Star Avı' adlı bir müzik yarışmasıyla girdim. Deniz Seki'nin koçum olduğu yarışmada ikinci oldum. Ardından ilk albümüm 'Zor Bulursun'u çıkardım. Şimdi de 'Vaktin Doldu' adlı single'ımla tekrar dinleyenlerin karşısındayım. 'Vaktin Doldu'yu 2007 yılında soğuk bir kış gününde yazdım. Ama herhangi birine yazılmış bir şarkı değil!

MÜZİK SEKTÖRÜ DÜŞÜŞTE
Şu an müzik sektörü gerçek anlamda düşüşte. Albümler satmıyor, telif hakları doğru düzgün alınmıyor, ödenmiyor. İnsanlar albümleri internetten indiriyor. Zaten bu nedenle albüm değil de single çıkarmak istedim. Parçalarımın harcanmasını istemedim. Ama ben yine de manzaraya olumlu tarafından bakmak istiyorum. Üreten arkadaşlarımızın çok fazla olması piyasayı ayakta tutuyor.

GÜNDEŞ HAYRANI
1998 yılında Ebru Gündeş, Adana'ya konser vermeye gelmişti. Ben de kendisinin büyük hayranıyım. Onunla 10 bin kişinin önünde şarkı söyleme imkanı bulmuştum. Ama sonra bir daha görüşmedik. Kendisiyle tekrar bir araya gelmeyi çok isterim.
Çok daha iyi yerlerde olmak istiyorum. Hedefim insanlara kaliteli albümler sunabilmek..

Üçüncü kez tecavüze uğradı!

Yılan hikayesine dönen aşkta son nokta!

Eski manken Neslihan Yavuzcan ile oyuncu Zafer Ergin'in yılan hikayesine dönen aşkı yeniden başladı. Bugüne dek birçok kez birlikte yakalanan ancak ilişkilerini hep inkar eden ikili, geçtiğimiz ay Ortaköy'de el ele görüntülenmişti.

EVLERİ AYIRDILAR
Ergin'in 25 yıllık eşi tiyatrocu Binnaz Ergin de Yavuzcan'ı kastederek olaya şöyle tepki göstermişti: "İnsan kendinden utanır, 'Hata ediyorum' der, vazgeçer. Ama bu tip kadınlar insanların hayatına asalak gibi yapışıp, oradan besleniyorlar. Bu kadın da bizim hayatımıza yapıştı!" İddialara göre; Zafer Ergin, 'asalak' sözüne çok üzülen Neslihan Yavuzcan'ın gönlünü almış ve ikili ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmeye başlamış. Zafer Ergin'in bir süredir eşi Binnaz Hanım'la aynı evde yaşamadığı ve ayrılmak istediği söyleniyor.

Üçüncü kez tecavüze uğradı!

Kızdığı için şarkı vermemiş!

Ebru Gündeş, önceki akşam eşi Reza Zarrab ile birlikte Etiler’deki BigChefs restoranda yemek yedi.

Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gündeş, 14 şubat’ta çıkacak yeni albümünde eşinden hiç şarkı olmadığını söyledi. “Çok şarkı yazdı ama kızdığı için hiçbirini bana vermedi” diyen sanatçı, eşinin neden kendisine kızdığını ise söylemedi.