BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ücretsiz ilan vermek ister misiniz?

İlan sektöründe yepyeni bir güç doğuyor; İnternetilan.com

Abone ol

Sınırları kaldırdık! Ücretsiz ilan vermek ister misiniz?   
 
Bir elin parmağını geçmeyecek azlıkta olan ilan sitelerinin yetersizliği ve yüksek ücretli olması neyeniyle bu hizmeti vermeyi kendine görev edinen İnternethaber.com- işbirliği ile aradığınız hizmeti kolaylıkla bulacaksınız. Diğer ilan sitelerinin paralı olmasına rağmen ilanlara sınır getirmesinin önünü açmayı hedefleyen 'da bir sürü hizmet sınırsız veriliyor.

İLAN SINIRI OLMADAN ÜCRETSİZ İLAN VERİN

Tamamen ücretsiz ve sayısız ilan verebileceğiniz bu site ile kısa sürede istediğinizi bulabilir yada ürününüzü kolaylıkla satabilirsiniz. Gerek ürün için kullanılan resimlerde, gerekse ilan sayısı ile ilgili konulan kotada sınırsızlık imkanı sunan 'un bir başka özelliği ise alıcı ile satıcı site üzerinden sohbet ederek pazarlık yapma imkanı buluyor.

İLANLARINIZ HABER OLUYOR!

ile ilanlarınız haber oluyor. 'Bu ürünü kim ne yapsın' demeyin. sizin için ilanlarınızın peşini bırakmıyor ve ilginç ürünlerinizi haberleştirilip milyonlara ulaştırıyor.

FACEBOOK'TAN TANITIM

Ürünün satılacağı yeri harita üzerinden ve navigasyon yardımı ile alıcıya tarif etme imkanı sunan , Facebook sayfasında da verilen ilanın tanıtımını yaparak satıcıların işlerini daha da kolaylaştırıyor.

Facebook sayfası için tıklayın...

İNTERNETİLAN.COM'A KAYIT OLMAK ÇOK KOLAY

'a kayıt olmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken bölümünden gerekli bilgileri doldurmak.... Ve anında ilan vermeye başlayabilirsiniz.

ilanın doğru adresi sloğanıyla hizmette sınır tanımıyor....