BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99

Üç büyüklerin üçer ihtiyacı

Üç büyüklerin üçer ihtiyacı

Bir yaz dönemi daha geldi ve şehir efsanesi transfer dedikoduları basınımızda yine başladı. birçok isim yazılıp çiziliyor, büyüklerimiz birbirine transferde gol atma peşinde. onlar bu şekilde devam ededursun, biz de bir taraftan bu takımların gerçekte hangi mevkilerde nasıl transferlere ihtiyacı...

Üç büyüklerin üçer ihtiyacı

Bir yaz dönemi daha geldi ve şehir efsanesi transfer dedikoduları basınımızda yine başladı. Birçok isim yazılıp çiziliyor, büyüklerimiz birbirine transferde gol atma peşinde. Onlar bu şekilde devam ededursun, biz de bir taraftan bu takımların gerçekte hangi mevkilerde nasıl transferlere ihtiyacı var onu söyleyelim. Belki söz dinlerler.

Üç büyüklerin üçer ihtiyacı

FENERBAHÇE

Üç büyüklerin üçer ihtiyacı

1) Defans - Stoper

Daha önceki yazılarda da belirtmiştik, Fenerbahçe taraftarı da buna hak veriyor, Bilica sert, mücadeleci bir oyuncu olmasına rağmen sorumsuz davranışları, kritik maçlarda yaptığı hatalar ve her an kırmızı kart görme riskine sahip oldugundan Fenerbahçe'nin peşinde koştuğu büyük hedeflerde yoluna taş koyacak bir oyuncudur bizce. Fenerbahçe göbeğe geriden oyun kurabilen, Lugano'nun eksiklerini tamamlayabilecek bir oyuncu almalıdır. Bizce bu oyuncu kesinlikle 30 yaş ve üzerinde olmalıdır, çünkü bu mevkide tecrübe ve etrafını yönetme ve toparlama özellikleri çok önemlidir.

Bizce Brezilyalı olmamalıdır, ülkesinin milli takımında oynayan, büyük lig tecrübesi olan Kuzey Avrupalı bir stoper biçilmiş kaftan olacaktır. (Högh örneği)

Üç büyüklerin üçer ihtiyacı

2) Orta Saha - Defansif Ön Libero

Bu mevkide oyunu çift yönlü oynayabilen Emre'nin yanına onu anlayabilecek, defanstaki açığı kapatabilecek, düzgün pas yapıp uzaktan şutlarla karşı tarafı tehdit edecek bir oyuncu şart. Christian ve Selçuk bahsedilen hedefler ve mental yapılarına bakarsak yetersiz kalacaktır. Burada Avrupa'da oynamış Güney Amerikalı oyuncular Fenerbahçe için iyi bir pazardır kesinlikle.