BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.408,00
HABER /  GÜNCEL

Tuzlada eğitime destek

Tuzla Belediyesi tarafından boya badanası yapılan Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu eğitime açıldı..

Abone ol

Tuzla Belediyesi tarafından boya badanası yapılan Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu törenle eğitime açıldı. Okulun açılış törenine Tuzla Kaymakamı Fahri Keser, Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Törende konuşan Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, iyi bir eğitim için sağlıklı bir ortamın şart olduğunu belirtti. Mehmet Demirci, konuşmasında, şu hususların altını çizdi:

“Yeni Yerel Yönetimler Kanun’unda okulların bakım ve onarımı belediyelere devredildi. Daha önce bu görev bizim değildi. Bundan böyle okullardan da biz sorumlu olacağız. Biz de ilk olarak bu okulumuzdan başladık. Okulumuzun bakım, onarım, boya ve badanasını yaptırdık. Okulun bilgisayar labaratuarını yeniledik, yeni bilgisayarlar aldık. Kısacası okulumuzu tamamen yeniledik diyebilirim.  Okullarımıza yönelik bu tür çalışmalarımız, önümüzdeki günlerde aratarak devam edecektir.” Başkan Demirci, konuşmasının sonunda belediyenin bilgievine tüm gençleri davet etti. 

Tuzla Kaymakamı Fahri Keser de, konuşmasında eğitimin önemine vurgu yaptı ve eğitime katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci’ye teşekkür eti.