BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.442,58
HABER /  GÜNCEL

Tüyler ÜRPERTEN İTİRAF

Türkiye bu cinayeti konuşuyor. Genç kızın ve aşığının cinayet itirafları tüyleri diken diken etti.

Abone ol

Sevgilisiyle beraber babasını, annesini ve ablasını öldüren Gülçin K. ile cinayetleri işleyen Kamil B, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kamil B. ve sevgilisi Gülçin K, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Ali Velioğlu"nca sorgulandıktan sonra, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldılar.

Nöbetçi Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan Kamil B. ve Gülçin K, Ceza Muhakemesi Kanununun 100. maddesi gereğince tutuklanarak, cezaevine gönderildiler.

Mahkemede suçunu itiraf ettiği öğrenilen Kamil B"nin, Gülçin K. ile aralarında hissi ilişki bulunduğunu söylediği belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Gülçin"in ailesiyle arasında problemi olduğunu ve ailesini öldürmek istediğini kendisine daha önce söylediğini anlatan Kamil B, Gülçin"i "her ailede böyle tartışmalar olur" diye ikaz ettiğini, ancak Gülçin"in niyetinin ciddi olduğunu daha sonra anladığını ifade etti. Kamil B"nin ifadesinde, "olaydan önce Gülçin"in ailesi ile görüşüp, konuyu anlatmak istediğini ancak görüşemediğini" söylediği belirtildi.


TÜYLER ÜRPERTEN İTİRAF
Olay günü, Gülçin K"nın kendisine daha önce verdiği anahtar ile eve girdiğini ve konuşmak için Gülçin"in babası Kadir K"yı beklediğini belirten Kamil B, mahkemede şunları anlattı:
"Olay tarihinde Gülçin ile konuştuk ve ben evlerine gittim. Gülçin"in babası geldi. Konuşmak istedim, bana hakaret etti ve tekme ile vurdu. Ben de kendisine vurdum. Yere düştük, bana, aileme hakaret edince dayanamadım. Birkaç kez yumruk attım, boğazını sıktım. Boğazından kan gelince bıraktım, bu arada kemeri boğazına takmak istedim ancak kemer koptu. Masaj yaptım, daha sonra kanepeye yatırdım.

Gülçin telefondan mesaj çekti, "babamı halletin mi çaldır" diye. Ben de "tamam" diye karşılık verdim. Daha sonra kapının açıldığını fark ettim. Gülçin, annesi ve ablası gelmişti." Eve gelen anne Fatma K"yı yatak odasına götürdüğünü, Gülçin"in de daha önce sakladığı bıçağı ablası Nilgün K"ya saplamaya başladığını anlatan Kamil B, bu sırada yaşananları görmemesi için Fatma K"nın yüzüne yastıkla bastırdığını ifade etti.

Dövüş sporlarıyla ilgilendiği belirtilen Kamil B"nin, baba Kadir K"yı göğsüne attığı yumruk ve tekme darbeleri neticesinde kaburgalarını kırarak öldürdüğü belirtildi.

"BEN ANNEMİ ÖLDÜREMEM"
Gülçin"in ölen ablasını bıçaklamaya devam ettiğini görünce, elindeki bıçağı aldığını ve bıçağı iki defa da Nilgün K"ya kendisinin vurduğunu söyleyen Kamil B"nin, Gülçin"in "ben annemi öldüremem" demesi üzerine, anne Fatma K"yı da kendisinin bıçaklayarak öldürdüğünü ifade ettiği bildirildi.

Kamil B"nin, daha sonra Gülçin ile tartıştıklarını ve yaşananlar sırasında ellerinden yaralandığı için hastaneye gittiğini söylediği kaydedildi.

Gülçin"in, ağabeyi Hüseyin K"yı da öldürmek için plan yaptığı ancak heyecanlandığı için ağabeyini öldüremediği belirtildi.

EVDE DÜŞÜRDÜĞÜ ANAHTAR SAYESİNDE YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, polis, Kamil B"yi cinayetleri işlediği sırasında düşürdüğü kendi evine ait anahtar sayesinde yakaladı.

Evde 4 tane anahtar bulan polis, bu anahtarlardan ikisinin Gülçin"in Kamil B"ye verdiği anahtarlar olduğunu, diğer ikisinin ise şüphe üzerine gözaltına alınan Kamil B"nin evinin anahtarları olduğunu tespit etti. Bu tespitin ardından sorgulanan Kamil B, suçunu itiraf etti.

Olay sırasında kendisini de ellerinden yaralayan Kamil B, adliyeye elleri sargılı bir şekilde getirildi.