BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.409,14
HABER /  GÜNCEL

Turnike Seda Sayan için dönecek

Seda Sayan bu sezon sabah kuşağından çekiliyor ve akşam kuşağına, haber öncesine terfi ediyor. İşte Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun haberi

Abone ol

Ev hanımlarına kötü haber. Sabah kuşağının vazgeçilmez programcılarından Seda Sayan, bundan böyle akşam kuşağından seslenecek.

Cengiz Semercioğlu'ndan öğrendiğimiz haberin detayları şöyle:

Güner Ümit’in Turnike’si Seda Sayan’la dönüyor

Seda Sayan, sabah programlarının en çok izlenen ismiydi. Her ne kadar son dönemde Biz Evleniyoruz destekli Kuşum Aydın’a liderliği kaptırmış olsa da Kanal D’nin gündüz kuşağında çok izlenmesinin en büyük nedenlerinden biriydi.

Seda Sayan bu sezon sabah kuşağından çekiliyor ve akşam kuşağına, haber öncesine terfi ediyor.

Sayan’ın yine Kanal D’ye yapacağı program ise bir dönem Güner Ümit’le çok izlenenler listesinde sürekli üst sıralarda bulunan Turnike olacak.

Bayan Turnike adıyla yayınlanacak program hafta içi her akşam ekrana gelecek ve ufak tefek değişikliklerin dışında Güner Ümit’in sunduğu yarışmayla aynı özellikleri taşıyacak.

İki sezon önce Passaparola’nın Star’da yakaladığı başarıdan sonra Mehmet Ali Erbil’in Şansa Dansa’sı, Serdar Ortaç’ın Hep Beraber’iyle büyük rekabete sahne olan haber öncesi kuşağı Seda Sayan’la birlikte bu sezon iyice kızışacak.

Uzun süre çok izlenen, kanaldan kanala transfer olan Turnike, Güner Ümit’in canlı yayında Aleviler’i kızdıran sözlerinden sonra yayından kalkmıştı.

Yıllar sonra yeniden Altın Turnike olarak ekrana döndüğünde ise eski etkisinden uzaktı.

İzleyicinin ‘Güner Bey biraz kaldırır mısınız’ ricalarıyla hafızalara kazınan programda bu sezondan itibaren, ‘Seda Hanım biraz kaldırır mısınız’ yakarışlarını duyacağız herhalde...

Bu arada Seda Sayan’ın yerine Kanal D’nin sabah kuşağına da Ece Erken geçiyor. Ece Erken yıllar önce Show TV’de yine sabah yayınlanan klip programıyla televizyona başlamıştı.

Seda Sayan’ın, Kuşum Aydın’ın izleyicisiyle Ece Erken’in izleyicisi taban tabana zıt.

İyi bir alternatif olacaktır Ece...

Yazı: Cengiz Semercioğlu
Kaynak: Hürriyet