BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,82
ALTIN 2.421,43
HABER /  DÜNYA

TÜRK’ÜN GÜCÜ

Avusturya’nın Başkenti Viyana’da ringe çıkan ağırsıkletteki tek ümidimiz Erkan Teper, tecrübeli rakibi Kazak rakibi Timur Mustafarov karşısı...

Abone ol

Avusturya’nın Başkenti Viyana’da ringe çıkan ağırsıkletteki tek ümidimiz Erkan Teper, tecrübeli rakibi Kazak rakibi Timur Mustafarov karşısında müthiş bir mücadeleye imza attı.
Kazak rakibi Timur Mustafarov karşısında zaman zaman zorlanan Dorukların Kralı lakaplı boksörümüz Erkan Teper, müsabakayı sayıyla kazanmayı başardı. Menajer oyunları nedeniyle bir yıldan beri ringlere çıkamayan boksörümüz, bu zaferle dünyaya adeta meydan okudu. Boksörümüzün rakibi Timur Mustatafarov, bir alt sıklette dünya ve kıtalar arası şampiyonluklara sahip başarılı bir boksör olmasına rağmen Teper karşısında tutunamadı. Rakip böylece ilk yenilgisini almış oldu.

"HEDEFİM DÜNYANIN ZİRVESİ"
Karşılaşmanın ardından basın danışmanı Vedat Alyaz aracılığıyla bir bildiri yayımlayan boksörümüz Erkan Teper, ”Maalesef uzun zamandan beri ringlerden uzak kalmak zorundaydım. Ancak bu süre zarfında çalışmalarıma hiç ara vermedim. Ringe çıkacağım ve ülkemi temsil edeceğim günü büyük bir sabırla bekleyerek tüm zorluklara, sıkıntılara göğüs gerdim. Şimdi yeniden ringdeyim ve hedefim dünya şampiyonu olarak ülkemin adını dünyanın zirvesine altın harflerle yazdırmaktır. Bunu başarabilecek gücüm de var" diyerek oldukça iddialı konuştu.