BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.445,24
GÜNCEL

Türkiye bunu da gördü! İstanbul'da 'cin hastanesi' açıldı

İstanbul İkitelli'de bulunan cin musallatı tedavisi ve büyü bozma hastanesi sosyal medyada büyük yankı buldu.

İstanbul'da açılan cin musallatı tedavisi ve büyü bozma hastanesi hakkında bilgi veren Lütfü Bulut isimli iş adamı sosyal medyayı salladı.


Baş ağrısı, kadın hastalıkları, romatizma ve kireçlenme gibi çok sık karşılaşılan rahatsızlıkları tedavi ettiği iddia eden bu hastaneyi duyanlar şaşkına dönüyor. Randevu sistemi ile çalışan 'manevi yardım hastanesi'nde büyü bozma ve musallat halinde ihtiyacı olan kişilere yardımcı olunacağı iddia ediliyor.


Hastane olduğunu iddia eden kurumun internet sitesinde, “İslam dininde yasaklanmış olan büyü,sihir, cinlerin insanlara musallat olması gibi manevi hastalıklara sebep olan işlemlerden insanları kurtarmak için, yıllardır çalışıyoruz. Maddi hastalıkların tedavisi nasıl madde cinsinden ise, mana cinsinden hastalıkların tedavisi ancak mana cinsinden olur. Şifa veren sadece Allah’tır. Biz şifaya vesile olmak için çalışıyoruz. Aileleri dağıtan, işinizi bozan, ruhsal sorunlara sebep olan hastalıklardan ve mahluklardan kurtulmak için bizim ile irtibata geçin. Bu tür kara ve şeytani güçler Rahman’ın gücü karşısında yenilirler, unutmayın.” açıklaması bulunuyor.


İşte sosyal medyada büyük tepki toplayan İstanbul - İkitelli'deki hastanenin detayları.

Sitene Ekle
Etiketler