BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.429,60
HABER /  EKONOMİ

Turkcell'den internette yüzde 40 indirim

Turkcell’li şirket çalışanlarına yurt dışı internette yüzde 40 avantajı geldi.

Abone ol

Turkcell, Türkiye’de bir ilke imza atarak kurumsal hat kullanıcılarına yurt dışındayken cep telefonlarının yanı sıra VINN ve tabletleri için otomatik tanımlanan yüksek kotalı avantajlı paket kolaylığı sağlıyor.

Şirket çalışanları, kurumsal data hatları üzerinden 500 MB ve 1 GB olarak sunulan aylık internet paketleriyle, en çok ziyaret ettikleri 50 ülkede interneti yüzde 40’ı aşan fiyat avantajıyla kullanabilecek.

Yurt dışında tabletleri ya da VINN’ları için Turkcell’in data hatlarını kullanan şirketler, artık MGB (mobil geniş bant) Akıllı Yurtdışı paketlerinin avantajlarından faydalanabiliyor.  Paketleri kullanan şirketler mevcut tarifelere göre yüzde 40’ı aşan oranlarda tasarrufla interneti kullanmanın da avantajına sahip olacak.

Böylece, Turkcell’li şirketler cep telefonlarına göre yaklaşık 2,5 kat daha fazla Internet tüketen tablet ve VINN’ların tüm iletişim ihtiyaçlarını, şirket çalışanlarının alternatif bir bağlantı arayışına gerek kalmadan çözmüş olacak.

Kurumsal şirketler mevcut tarifelere göre yüzde 40’dan fazla tasarruf sağlayarak, 500 MB’lik paket için 129TL, 1GB’lik paket içinse 199TL ödeyerek en uygun fiyatlarla Internet kullanabilecek.