BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Turkcell fiber ve ADSL internet ücreti ne kadar?

Turkcell sabit internet hizmetini mobil ile birleştiriyor. Fiber veya ADSL internet alanlara 2 GB mobil internet Turkcell'den hediye. Peki internet ücretleri ne kadar?

Abone ol

Turkcell, mağazalarında fiber ve ADSL sabit internet aboneliği satışına başladı.

Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, hem sabit hem de mobil hizmetlerini aynı çatıda birleştirmek için çalışan Turkcell, Türkiye'deki mağazalarında sabit internet satışına başladı.

Bireysel ve kurumsal müşterilerine iki farklı teklif hazırlayan Turkcell, sabit genişbant internet hizmeti satın alan müşterilerine mobil internet hediye edecek.

TURKCELL İNTERNET ÜCRETİ NE KADAR?

Bireysel müşterilerin aylık 69,90 TL karşılığında yararlanabilecekleri iki seçenek bulunuyor. 25 megabit hızında 75 GB AKK fiber veya 8 megabit hızında 50 GB AKK ADSL sabit genişbant internet hizmeti satın alan herkes, bu hizmeti kullandığı sürece geçerli olmak üzere, istedikleri Turkcell numarasına 2 GB mobil internet tanımlayabilecek.

KURUMSAL MÜŞTERİ İNTERNET ÜCRETİ NE KADAR?

Kurumsal müşterilerin 59 TL karşılığında yararlanabilecekleri yeni teklif ise 25 megabit hızında 100 GB AKK fiber veya 16 megabit hızında 75 GB AKK ADSL bağlantı seçeneklerini içeriyor. Tekliften yararlanan müşterilere 10 Turkcell'li ile paylaşılabilir 12 aylık 50 GB mobil internet ve 200 dakika sabit ses paketi sunuluyor.

Turkcell Platinum müşterilerine sağlanan Turkcell Platinum Işık Hızı kampanyasında ise aynı fiyata 4 kata kadar daha yüksek hız vererek 100 Mbps’lik sabit genişbant bağlantıyı deneyimleme imkanı verilecek. Buna göre, Turkcell Platinum müşterileri Fiber 25 Mbps hıza sahip tarifeleri 6 ay boyunca 100 Mbps ve (bir üst hız seçmeleri durumunda) 50 Mbps hıza sahip tarifeleri 9 ay boyunca 100 Mbps olarak kullanacak.

1 NİSAN'DA 4.5G BAŞLIYOR

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, 1 Nisan'da 4,5G'ye geçişle beraber rekabetin yeniden şekilleneceği bir dünyada yaşamaya başlayacaklarını belirterek, "O yüzden biz de hazırlıklarımızı çok iyi yapıyoruz. Şimdiye kadar oyun alanımızı daha çok lideri olduğumuz mobil pazar olarak tanımlıyorduk. Önümüzdeki 3 yıl içerisindeki hedefimiz ise entegre telekomünikasyon pazarının lideri olmak" ifadelerini kullandı.