BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Türkan Şoray için gözyaşı döktü

Adana’da 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin açılışında Türkan Şoray’ın kadın bir hayranı, ünlü sanatçının kendisiyle fotoğraf çe...

Abone ol

Adana’da 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin açılışında Türkan Şoray’ın kadın bir hayranı, ünlü sanatçının kendisiyle fotoğraf çektirmediğini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.
Uluslararası Altın Koza Film Festivali, Türk sinemasının ‘4 yapraklı yoncası’nın katıldığı coşkulu bir törenle başladı. Sinema dünyasından çok sayıda ünlünün katıldığı açılışa, ‘4 yapraklı yonca’ olarak bilinen Fatma Girik, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Türkan Şoray damgasını vurdu.
Sahneye yakışıklı oyuncu kavalyeleri ve birbirinden şık kıyafetleriyle çıkan ‘4 yapraklı yonca’ hayranlarını adeta büyüledi.
Sahne kenarında yoğun kalabalık oluşturan vatandaşlar hayranı oldukları sanatçılarla fotoğraf çekilmek için sıraya girdi. Bu yoğun kalabalık içinden bir kadın sahneye çıkarak hayranı olduğu Türk Sineması’nın ‘Sultanı’ Türkan Şoray’la fotoğraf çektirmek istedi. Uzun süre dil döken kadın Şoray’la fotoğraf çektiremedi. Güvenlik görevlilerinin de engel olmasıyla sahneden inen kadın fotoğraf çektiremediği için gözyaşlarına boğuldu.
(İHA)