BIST 9.984
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.432,54
HABER /  EKONOMİ

Türk Telekom'dan müthiş yaz projesi

Türkiye'nin 81 ilinde bulunan Türk Telekom İnternet Evleri, yaz tatilinin ilk ayında 2 milyon ziyaretçiye hizmet verdi.

Abone ol

Yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom'un ''Türkiye'ye Değer'' projesi kapsamında hayata geçirdiği İnternet Evleri, yaz tatilinde çocuk ve gençlerin hem eğlence hem de öğrenme merkezi oldu.

Türkiye'nin dört bir yanında yer alan bin İnternet Evi ile tatildeki öğrenciler ücretsiz internet olanağından yararlanıyor.

Türk Telekom, proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında, 81 ilin tamamındaki İnternet Evleriyle, yıl boyunca 7'den 70'e herkese ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte internet evlerine yoğun ilgi gösteren öğrenciler, bilgi, genel kültür ve becerilerini geliştiriyor.

Özellikle 12-24 yaş arasındaki gençlerin daha çok ziyaret ettiği Türk Telekom İnternet Evleri, kış döneminde öğrencilerin derslerine destek olma ve ödevlerine kaynak oluşturma açısından iyi bir ortam hazırlıyor, yaz aylarında da eğlence, araştırma ve değişik konular keşfetme olanağı sağlıyor.

Türk Telekom İnternet Evleri, yaz tatilinin başlamasının ardından ilk ayın sonunda yaklaşık 2 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Her birinde 20 adet tam donanımlı bilgisayar bulunan İnternet Evleri, gençlere güvenli bir sosyal ortam sunması ve ücretsiz internet erişimi imkanı nedeniyle ilgi görüyor.

İnternet Evleri başta geleceğin mimarı gençler olmak üzere tüm topluma fayda sağlamayı amaçlıyor.

Bu arada, Türk Telekom'un Türkiye'ye Değer Platformu, teknoloji ve alt yapıya yaptığı yatırımların yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de tüm Türkiye'ye değer katmayı hedefliyor.