BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.465,31
HABER /  DÜNYA

TURİZME YATIRIM DEVAM EDİYOR

Ordu’nun Çambaşı Yaylası’nda yapımına başlanan ve tamamlandığında Türkiye’nin ilk beş tesisi arasına girecek olan Çambaşı Kayak Merkezi’nin ...

Abone ol

Ordu’nun Çambaşı Yaylası’nda yapımına başlanan ve tamamlandığında Türkiye’nin ilk beş tesisi arasına girecek olan Çambaşı Kayak Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor.
Çambaşı Kayak Merkezi’nin yapım işini yürüten yüklenici firma NAS İnşaat A.Ş. Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Kerem Timur, Çambaşı Kayak Merkezi’nin 2014 yılı kayak sezonuna yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. İşinde uzman profesyonel bir ekiple çalışmaların devam ettiğini belirten eden Timur, "Çambaşı Yaylası Kayak Merkezi inşaatında günü birlik 1, teknik alt yapı, konukevi ve ticarethane tesislerimizin şuan kazı ve hafriyat işlerini yapmaktayız. Bundan sonraki bölümde ise günü birlik 2, buz pisti, helikopter pisti, otoparklar ile telesiyej işlerinin inşaatına başlayacağız" dedi.
NAS İnşaat A.Ş. olarak 6 bin metreküp kazı yaptıklarını ifade eden Timur, "Şuan saha üzerinde inşaatla ilgili bütün aplikasyon çalışmaları yapılmaktadır. Hava muhalefeti çalışmaları olumsuz etkilemezse kayak merkezini Aralık ayının 20’sine kadar tamamlamayı istiyoruz" diye konuştu.
(İHA)