BIST 10.612
DOLAR 32,23
EURO 34,98
ALTIN 2.428,33

Tuncer ipin ucunu kaçırdı

Tuncer ipin ucunu kaçırdı

Gülben ergen'in programında mahmut tuncer damgasını vurdu. tuncer, esra ve ceyda erol kardeşlere yapmadığını bırakmadı. yere düşen esra, frikik vermemek için uğraşırken ipin ucunu kaçıran tuncer, kızların üzerine atladı. mizansene göre mahmut tuncer gol attıktan sonra sahada taklalar atan, sevinç...

Tuncer ipin ucunu kaçırdı

Gülben Ergen'in programında Mahmut Tuncer damgasını vurdu. Tuncer, Esra ve Ceyda Erol kardeşlere yapmadığını bırakmadı. Yere düşen Esra, frikik vermemek için uğraşırken ipin ucunu kaçıran Tuncer, kızların üzerine atladı. Mizansene göre Mahmut Tuncer gol attıktan sonra sahada taklalar atan, sevinç turları yapan futbolcular gibi tavırlar sergileyecekti.

Tuncer ipin ucunu kaçırdı

Tuncer, "Ceyda’yla Şeyda, neydi? Ceyda Esra güzel kızlar, güzel çocuklar hazır mısınız? Ben gol atıyorum" diyerek kızları gaza getirmeye çalıştı.

Tuncer ipin ucunu kaçırdı

Bu sırada takım arkadaşları Esra ve Ceyda’dan gol için hazırlık isteyen Tuncer, yere yatarak baldırını gösterdi ve kızlardan masaj yapmalarını istedi. Durumu anlamayan Esra, Tuncer’i yavaşça tekmelemeye başladı. Bu sırada Gülben Ergen duruma el koydu ve kızlara masaj yapmayı gösterdi. Kısa bir süre masaj yapan Ceyda ’Ben yapamam’ diyerek vazgeçti. Bu kez Esra, Tuncer’in bacağına masaj yaptı.

Tuncer ipin ucunu kaçırdı

Şovunu tamamlayan Tuncer, bu kez gol atmak için ayağa kalktı ve golü attıktan sonra sevinçle havalara zıplarken Esra ve Ceyda kardeşlerin üzerine doğru koştu. Bir anda kaçışan kızların kendisine katılmadığını gören Mahmut Tuncer yine sinirlendi.