BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.494,21
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Tunç Soyer'den sürpriz ziyaret! Seçim öncesi verdiği sözü tuttu

Resmi olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Başkanı seçilen Tunç Soyer, seçim öncesinde sözünü verdiği ilk icraatlarından birini gerçekleştirdi. Soyer, 356 geçerli oydan 17'sinin oyunu aldığı Kiraz ilçesi Dokuzlar mahallesi halkı ile buluştu, beklenti ve önerilerini dinledi.

Abone ol

Henüz kesinleşmeyen yerel seçim sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Başkanı seçilen Tunç Soyer, farkla kazandığı seçim kampanyası sırasında ilk icraatlarından birinin en düşük ve en yüksek oy aldığı mahallelere gitmek olacağını ifade etmişti.

İzmir genelinde yüzde 58 rekor oy oranı ile seçilen Soyer, Kiraz'ın Dokuzlar mahallesinde yüzde 4 oy aldı. Dokuzlar'ın, vatandaşların geçimini tarımla kazanan bir dağ mahallesi olduğu belirtilirken, Soyer ziyaretinde vatandaşların önerilerini dinledi.

Yöneticilerin seçimlerden sonra mahalle ziyareti yapmasına alışık olmadıklarını ifade eden Dokuzlar halkı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne beklentilerini ayrıntılı bir şekilde aktardı.

Mahalle sakinleri Soyer'e içme suyu şebekesinin yenilenmesi ve kırsal kalkınmaya destek verilmesi başta olmak üzere taleplerini iletti.