BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.448,13

Tuhaf internet hastalıkları!

Tuhaf internet hastalıkları!

Çağımızın vazgeçilmez unsuru internetin ortaya çıkardığı çok sayıda hastalık var. bu hastalıkların birçoğunu kimse bilmiyor. işte tuhaf internet hastalıkları...

Tuhaf internet hastalıkları!

Çağımızın vazgeçilmez unsuru internetin ortaya çıkardığı çok sayıda hastalık var. Bu hastalıkların birçoğunu kimse bilmiyor. İşte tuhaf internet hastalıkları...

Tuhaf internet hastalıkları!

Göz yorgunluğu


Bilgisayar ekranına çok fazla baktığınızda gözleriniz yorulur. Hatta gözlerinizde hafif acı bile hissedebilirsiniz. Gözünüzü uzun süre ekrana sabitlemeniz göz kuruluğuna da neden olur. Bu nedenle sık sık gözlerinizi dinlendirmelisiniz.

Tuhaf internet hastalıkları!

Sağlık anksiyetesi


Bazı insanlar hissettiği her ağrıyı araştırma eğilimindedir. Hastalık hastası denilen bu kişiler için internet ciddi bir bilgi kaynağıdır ve sürekli hissettikleri ağrıların kaynağını ve nedenlerini ararlar. Bu durum da kişiyi psikolojik bunalıma sürükler. Ciddi hastalıkların belirtilerini kendi hissettikleri acılarla bağdaştıran bu kişiler zaman içinde anksiyete hastası olurlar.

Tuhaf internet hastalıkları!

Baş ağrısı


İnternet kullanımına bağlı baş ağrıları 3'e ayrılır. Tansiyon ağrısı: Göz ve boyun üzerinde oluşan baskıdan dolayı oluşur. Ağrı süresi 30 dakikadan bütün bir haftaya kadar uzayabilir.

Günlük kronik ağrılar: GÜnün yarısından fazlasını baş ağrısı içinde geçiriyorsanız durum kronik bir hal almış demektir.

Stres ağrısı: Bu ağrı da internet başında duyulan aşırı stresten kaynaklanır.