BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,02
HABER /  GÜNCEL

Tuğrul Türkeş'ten MHP'yi kızdıracak açıklama!

AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş ile MHP arasındaki polemik sürüyor. Türkeş, MHP'li Semih Yalçın ile ilgili bir soru sorulması üzerine "Sarhoşlara cevap vermem" dedi.

Abone ol

Yeni kabinede görev verilmeyerek üstü çizilen eski Başbakan Yardımcısı AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş ile MHP arasındaki polemik sürüyor.

AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile ilgili bir soru sorulması üzerine "Sarhoşlara cevap vermem"  yanıtını verdi.

2 YIL ÖNCE DE ‘SARHOŞ’ VE ‘ÇAKAL’ DEMİŞTİ

2015 yılında MHP Genel Başkan Yardımcısı olan Tuğrul Türkeş, 1 Kasım 2015 seçimlerinden önce, Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan seçim hükümetinde, Başbakan Yardımcılığına getirilmiş ve devamında AK Parti saflarına geçerek bu koltuğunu korumuştu. Bahçeli ve MHP Genel merkezi tarafından o dönemde de sert bir dille eleştirilen Türkeş; o zaman yaptığı açıklamada da ‘sarhoş’ sıfatını kullanmış ve  “Üzülerek gördüm ki hakkımda laf etmeye yeltenenler yani beni eleştirenler iki sarhoş ve 3-5 çakaldan ibaret” demişti

BAHÇELİ DAVUTOĞLU’NA YÜKLENMİŞTİ

MHP ile AK Parti arasında adeta krize neden olan Tuğrul Türkeş için ise MHP lideri Bahçeli Salı günü yaptığı basın toplantısında yaptığı açıklamada “Gidişinden haberimiz yokken, gelişimizden nasıl haberi olacak? Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım.” demiş ve Bahçeli ile Davutoğlu arasındaki sert polemiği başlatmıştı