BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

TTNET büyük müjdeye hazırlanıyor

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, yakında internet kullanıcılarına müjdeli haber vermeye hazırlanıyor

Abone ol

Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Gazeteci Yazar Hadi Özışık’ın sorularını cevaplayan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, yakında internet kullanıcılarına müjdeli haber vermeye hazırlanıyor.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazeteci Yazar Hadi Özışık’ın, “ ‘Bir gün herkes internet vatandaşı olacak’ demiştiniz bu ne zaman gerçekleşecek' sorusuna, “Hep beraber gayret ediyoruz. Bazı bariyerler var, onları aşacağız. En önemli aşama; bilinçlenme konusu. Önemli bir kesim, ‘ internet ihtiyaç mı?’ diyor. Bu önemli sorun, öncelikle bu sorunu halledeceğiz” cevabını verdi.

Türkiye’nin internet kullanımı konusunda hemen hemen hazır olduğuna da dikkat çeken Yılmaz, Sonrasında ise ‘modem’ , ‘ bilgisayar sayısı’ gibi sorunları halledeceklerini belirtti.
Hosting ücretleri ile ilgili soruya ise Yılmaz, “Hosting konusunda da çalışmalar devam ediyor. Enerji ücreti konusunda bir ekibimiz çalışıyor. Bu konu, olmazsa olmazlarımızdan, Türkiye’de bu yapılacak” şeklinde cevap verdi.