BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

TT Arena’da alttan ısıtma var mı yok mu ?

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçıyla yeniden gündeme gelen Türk Telekom Arena’da alttan ısıtma olup olmadığı, ...

Abone ol

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçıyla yeniden gündeme gelen Türk Telekom Arena’da alttan ısıtma olup olmadığı, varsa çalışıp çalışmadığı konusu netleşti.
Yoğun kar yağışı sebebiyle 31. dakikada ertelenen ve ertesi gün tamamlanabilen Galatasaray-Juventus maçı, akıllara bir kez daha statta zemin ısıtması olup olmadığı, varsa çalışıp çalışmadığı sorularını getirdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Arena’nın reklamında alttan ısıtma sistemine vurgu yapmak için “Böbreklerime de iyi geliyor” sözleri akıllardaki canlılığını korurken, konu açıklığa kavuştu.
Konuyla ilgili TOKİ’den yapılan açıklamada, "İş kapsamında çim saha alttan ısıtma sistemi uluslararası standartlarda yapılmış olup gerekli testler gerçekleştirilerek teslimi sağlanmıştır" denilince gözler sarı kırmızılı kulübe çevrildi.
Bazı yöneticilerin yanlış bilgiden kaynaklı beyanatları sebebiyle karışan konu, Galatasaray Kulübünden yapılan, “Kar yağışının aşırı yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır” açıklamasıyla netliğe kavuşmuş oldu.
(İHA)