BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

TŞOF Başkanı Apaydın’dan SBS uyarısı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, cumartesi günü yapılacak SBS öncesi sürücülere uyarıda bulunarak...

Abone ol

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, cumartesi günü yapılacak SBS öncesi sürücülere uyarıda bulunarak, “Tüm şoför esnafından ve araç sürücülerinden sınav zamanı okul önlerinde ve yakınlarında müzik açmamaları, klakson ve korna çalmamaları öğrencilerimizin yararına olacaktır” dedi.
Türkiye genelinde 1 milyon 127 bin 137 adayın 8 Haziran Cumartesi günü gireceği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesi TŞOF Başkanı Apaydın, sürücülere uyarıda bulundu. Apaydın, tüm sürücüleri uyararak saat 10.00 ile 12.00 arasında klakson çalmamalarını ve gürültü yapmamalarını istedi.
Apaydın, sınav gününde trafikte beklenmeyen sıkışıklıkların veya yolların kapatılmasının söz konusu olabileceğini belirterek, öğrencilerin sabah evden biraz daha erken çıkmaları tavsiyesinde bulundu. Apaydın, “Öğrencilerimiz tedbirli olsunlar. Sabah gösteriler nedeniyle bazı güzergahların trafiğe kapatılabileceğini göz önünde tutarak erken yola çıksınlar. Tüm şoför esnafından ve araç sürücülerinden sınav zamanı okul önlerinde ve yakınlarında müzik açmamaları, klakson ve korna çalmamaları öğrencilerimizin yararına olacaktır. Ayrıca, sınav yapılan yerlerin yakınlarında aynı şekilde sınav saatlerinde gürültü yapan çalışmaların durdurulması için tedbir alınması ve bilhassa gösterilerin durdurulması öğrencilerimizin, çocuklarımızın geleceği için çok önemli” şeklinde konuştu.
(İHA)