BIST 10.219
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.449,06
HABER /  SPOR

TSden Gümrükçeoğluna teşekkür

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na yönetim ve camia adına teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na yönetim ve camia adına teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.

Başkan Şener, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, yönetim olarak Trabzon Belediyesi'nden talep ettikleri konular karşısında belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun bugünkü meclis toplantısında sergilediği yaklaşıma teşekkür etti.

Aralarında İpekyolu Fuar Alanı'nın Trabzonspor'a devri konusunun da yer aldığı taleplerin meclis gündeminde yer almamasına rağmen başkan Gümrükçüoğlu'nun önerisiyle mevzuata uygun hale getirilmesi için oy birliğiyle gündeme alınarak Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonlarına devredildiğini belirten Şener, şu bilgilere yer verdi:

''Belediye başkanımız sayın Gümrükçüoğlu, gösterdiği duyarlı ve sağduyulu yaklaşımla kulübümüzün geleceği için büyük önem taşıyan taleplerimizin önce gündeme alınmasına, ardından ilgili komisyonlara devredilmesine öncü olmuş ve mecliste yaptığı konuşmayla da Trabzonspor'a karşı hassasiyetini açıkça göstermiştir. Bu nedenle kendisine yönetimimiz ve camiamız adına teşekkürü bir borç biliyoruz. Artık bundan sonra süratle komisyonların gerekli çalışmayı bir an önce tamamlayarak konuyu sonuçlandırmalarını bekliyoruz.

Şehrimizin en önemli markası olan Trabzonspor'umuzun taleplerine komisyon üyelerimizin de gereken duyarlılığı göstereceğine olan inancımız büyüktür. Bu doğrultuda emeği geçen herkes kulübümüze dolayısıyla Trabzon'a büyük bir hizmet yapmış olacaktır.''