BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  DÜNYA

Trump şeklinde uyuşturucu hap ele geçirildi!

Almanya’nın Osnabrück şehrinde Donald Trump'ın kafası şeklinde 5 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Rutin araç kontrolünde ele geçirilen hapların Hollanda’dan Almanya’nın Hannover şehrine götürülmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Abone ol

Almanya'da polis, geçen cumartesi gecesi Osnabrück şehrinde rastgele trafik kontrolü yapan polis, bir minibüsü durdurdu. Aracın içini kontrol eden polis memurları, 5 bin adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirdi. Söz konusu hapların, ABD Başkanı Donald Trump'ın kafasının şekline sahip olduğu görüldü. Hapın bir yüzüne Trump'ın suratı çiziliyken, arka yüzünde de adı yazılıydı. Tabletlerin sokaktaki satış değerinin ise 46 bin dolar civarında olduğu aktarıldı.

Olayın ardından 51 yaşındaki sürücü ile 17 yaşındaki oğlunun gözaltına alındığı duyuruldu. Kimliği bilinmeyen ikilinin, uyuşturucu hapların üretildiği yer olduğu belirtilen Hollanda'dan, Almanya'nın Hannover şehrine doğru gitmekte olduğu kaydedildi. Geçen ay da Trump şeklinde hapların ele geçirildiği ve derin internette satıldığı belirtilmişti.