BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  GÜNCEL

Tren kazasından feci manzara

Bilecik'te iki yolcu treni kafa kafaya çarpıştı. Kaza yerinden gelen ilk görüntülerde feci bir fotoğraf da var!..

Abone ol

Bilecik'in Osmaneli ilçesi yakınlarında 2 tren kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan ve bir saat kalp masajı yapılan makinist Hikmet Koçay kurtarılamadı

İstanbul-Eskişehir ve Eskişehir-İstanbul seferlerini yapan Eskişehir Ekspresi’nin merkeze bağlı Bayırköy-Vezirhan beldeleri arasında çarpıştığı bildirildi.

İstanbul ve Eskişehir arasında karşılıklı sefer yapan Eskişehir Ekpresi saat 10.05’te Bayırköy-Vezirhan beldeleri arasında çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre, trenin ilk vagonlarında bulunan bazı yolcular yaralandı.

Vagonlarda raydan çıkma ve devrilme olayının olmadığı bildirildi.

Ulaştırma Bakanlığı da kazada 1 makinistin öldüğü 2 personelin yaralandığı yönünde bir açıklama yaptı.



KAZANIN SEBEBİ KIRMIZI IŞIK İHLALİ

Her iki trenin de Eskişehir Ekspresi isimli trenler olduğu, Haydarpaşa-Eskişehir seferini yapan trenin kırmızı ışık ihlali yaparak Eskişehir-Haydarpaşa seferini yapan trene çarptığı ve kazaya sebep olduğu belirtildi.

TREN YOLCUSU ANLATTI

Tren yolcularından Serhat Görmüş şunları söyledi: “Eskişehir’den İstanbul’a giderken birden bir gürültü geldi vagonlar geriye doğru kaydı. İnip baktığımızda karşıdan gelen trenin 3 vagonunun raydan çıktığını gördük. Bizim trende 1 vagon raydan çıkmıştı. Ben ortalardaydım bizim vagonda herhangi bir sorun yok ama öndeki vagonlarda ölü olduğunu söylüyorlar.”