BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Trafik kazaları MOBESE’de

Bursa’nın çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazaları Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.<br/>Bursa’da, kameralara y...

Abone ol

Bursa’nın çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazaları Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Bursa’da, kameralara yansıyan görüntüler, basit hataların nasıl kazayla sonuçlandığını ortaya koyarken bazı görüntüler yürek burkuyor. Görüntülerde, araç sürücülerinin özellikle kırmızı ışık ihlalleri ile sürücülerin sabırsızlıkla hareket etmelerinin kazalara davetiye çıkardığını gözler önüne serdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü, 2014 yılı ilk ay içerisinde meydana gelen 11 trafik kazasının görüntülerini paylaştı.
Mobese kameralarına yansıyan ilk görüntüde, İstanbul yolundan Bursa’ya geliş istikametine doğru hızını alamayıp kırmızı ışıkta geçen bir motosiklet dikkatli bir şekilde yola çıkan bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrulurken, otomobilde hasar oluştu. İstanbul yolunda meydana gelen bir başka kazada, gece yolun karşısına dikkatsiz geçen bir otomobille aracın çarpıştığı görüldü.

KAZA YAPAN ARAÇTAN İNEN 10 KİŞİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ
Kameralara yansıyan bir başka görüntüde, kazanın dışında kamyonetten inen 10 kişi çevredekiler tarafından şaşkınlıkla izleniyor. Merkez Yıldırım ilçesindeki Yıldırım Belediye Spor Kompleksinin önünde meydana gelen kazada, karşı şeride dikkatsiz şekilde geçen hafif ticari araç ile bir otomobil çarpışıyor. Çarpmanın ardından ticari araçtan 10 kişi aşağıya inerken, çevredekiler kazadan çok araçtan inen 10 kişiye şaşırıyor. Aynı yerde 3 kazanın kameralara yansıması sürücülerin ne kadar dikkatsiz olduğunu gözler önüne seriyor.

SÜRÜKLENEN MİNİBÜS YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ
Merkez Gürsu ilçesinde meydana gelen kazada ise, kavşağa dikkatsiz şekilde gelen minibüs başka bir minibüsle çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle bir minibüsün yan yatarak sürüklendiği görülüyor.
İstanbul yolunda meydana gelen bir başka kazada ise, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil sürücüsü önce motosiklete çarptı. Otomobilini durduramayan sürücü motosikletin ardından da hafif ticari araca çarparak durdu. Darmstad Caddesi’nde meydana gelen kazada, yolun karşısına dikkatsiz geçen bir otomobille otobüs çarpışırken, Merinos Stadyumu önündeki kazada bir otomobille servis minibüsü kafa kafaya çarpışıyor.
Merkez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Tuna kavşağında ise, bir otomobil sürücüsü kırmızı ışığın yandığını fark etmeyip yoluna devam ediyor. Diğer şeritte de yeşil yanmasının ardından iki otomobilin çarpışması Mobese kameralarına yansıyor.
(İHA)