BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'un Kayseri'ye golünü kim attı?

Trabzonspor'un Kayseri'ye golünü kim attı?, Trabzonspor Kayserispor maçı canlı yayın, Trabzonspor Kayserispor maçı golleri, Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman?, Trabzonspor Kayserispor maçı saat kaçta?,

Abone ol

Bu sezon Avrupa arenasında yoluna namağlup devam eden Karadeniz Fırtınası, Süper Lig'de de esmeye başladı. 

5. haftanın kapanış maçında Kayserispor'a konuk olan Trbzonspor, deplasmandan 1-0 galip ayrıldı. Bordo mavili takıma 3 puanı getiren gol ise, 61. dakikada sezonun formda ismi Henrique kaydetti.

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

Böylece bu sezonki ilk deplasman galibiyetini alan Trabzonspor, puanını da 9'a yükseltti. Kayserispor ise 4 puanda kaldı.

İLK YARI

Maçın iyi başlayan taraf Kayserispor olurken ev sahibi ekip 15. dakika gole çok yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Sefa, Onur'u geçemeyince Kayserispor mutlak bir golden oldu. Bu pozisyondan 10 dakika sonra yine gole çok yaklaşan Kayserispor'a bu kez direk engel olurken, 28'de de Trabzonspor'un Yusuf'la yaklaştığı gole direk izin vermedi.

İKİNCİ YARI

Golsüz geçilen ilk yarının ardından 2. devreye hızlı başlayan Trabzonspor, aradığı golü 61. dakika buldu. Bordo mavili tribünlerin Trabzonspor 61. dakika şovuna hazırlandığı sırada gelen golü ise, bu sezonun formda ismi Henruqie kaydetti.

Adrian'ın çevirdiği topa altıpas çizgisi üzerinde tamamlayan Brezilyalı golcü, bu sezon ligde 2'inci, toplamda da 9'uncu golünü ağlara gönderdi. Kayserispor kalan dakikalarda beraberlik için vites yükseltse de 90 dakika sonunda gülen taraf 1-0'la Trabzonspor oldu. 
 
TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN