BIST 10.289
DOLAR 32,22
EURO 34,73
ALTIN 2.455,57
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor’da bir ayrılık daha

Trabzonspor’da Teknik Direktör Mustafa Akçay ile birlikte göreve başlayan kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu, yaşadığı sorunlar nedeniyle görevi...

Abone ol

Trabzonspor’da Teknik Direktör Mustafa Akçay ile birlikte göreve başlayan kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu, yaşadığı sorunlar nedeniyle görevinden istifa etti.
Trabzonspor’da kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ile yollar ayrıldı. Milli takımda Fatih Terim ile birlikte çalışacak olan Trabzonpor kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ile bordo-mavili ekibin yolları ayrıldı. Boğuşlu’nun, yönetim kurulu ile bir görüşme yaptığı ve bu görüşmenin ardından yaşanan fikir ayrılığı nedeniyle yolların ayrıldığı öğrenildi.
Alper Boğuşlu ile teknik heyet ve yönetim arasında ikinci kaleci olarak Zeki Ayvaz’ın oynaması konusunda fikir ayrılıkları yaşandığı, yönetim ve teknik heyetin ikinci kaleci olarak 1461 Trabzon’dan transfer edilen Fatih Öztürk’ün kadroda yer alması konusunda ısrar ettiği öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Boğuşlu ile bordo-mavili takımın yolları ayrıldı.
(İHA)