BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,87
ALTIN 2.436,24
HABER /  GÜNCEL

Trabzon'a büyük destek

Trabzonspor'un Malatyaspor'la berabere kalmasının ardından çıkan dedikodulara hemen cevabı verdi. Başkan Aktuğ takımlarının arkasında olduklarını vurguladı.

Abone ol

Trabzonspor belki Malatyaspor deplasmanından beraberlikle ayrıldı, ancak sergilenen futbol yönetimden, teknik heyetine kadar herkesi memnun etti. Özellikle Bordo-Mavili ekibin Başkanı Atay Aktuğ, ligin dört haftası geride kalırken takımı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Taraftarlara ilerisi için umut veren Aktuğ, “Malatya önünde özellikle ilk yarıda çok başarılı bir futbol sergiledik. Eğer bu futbolu maçlarımızın 90 dakikasına yayarsak, ligde yenemeyeceğimiz takım kalmaz” ifadesini kullandı.

Mehmet’e sert çıktı

Lige verilen aranın da işlerine çok yarayacağını dile getiren Aktuğ, “Tüm yaralarımızı saracağız, eksiklerimizi tamamlayacağız. Bu takım yakın bir gelecekte çok daha iyi oynayacak” dedi. Gitmek isteyen Mehmet Yılmaz konusuna da değinen Aktuğ, sözlerini şöyle tamamladı: “Mehmet, önce imza atacak, sonra taleplerini sıralayacak. Bizim istediğimiz koşullarda da gerekirse kiralık gidecek, gerekirse takımda kalacak. Ama imza atmazsa oynamaz, kulübede oturur veya tribüne çıkar.”
Malatya maçında sergiledikleri futbolu 90 dakikaya yaymaları durumunda her takımı yeneceklerini söyleyen Atay Aktuğ, “Lige verilen aradan sonra bizi göreceksiniz” dedi

‘Çok iyiye gidiyoruz’

Atay Aktuğ kadar teknik direktör Şenol Güneş de iddialı... Trabzonspor’un aldığı sonuçlardan çok sergilediği futbolla ilgili yorum yapan Güneş, öğrencilerine övgüler yağdırdı. Her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Gol bölgelerinde istediklerimizi yapamıyoruz. Ama güzel günler bizi bekliyor. Trabzonspor yine şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacak. Ve bunu çok kısa bir sürede gerçekleştirecek” diye konuştu.

Taraftara çağrı

Malatya maçında yedikleri golün “kaza” olduğunu da dile getiren Bordo-Mavili ekibin çalıştırıcısı şunları söyledi: “İyi oynamamıza rağmen beraberlikle yetindik. Ama bunları telafi edeceğiz. Önemli olan taraftarlarımızın bize destek vermesi. Zor günler geçirmesek de, taraftarlarımızı yanımızda görmek isteriz. Futbolcularımızın morale ihtiyacı var. Bu takıma güvensinler ve sezon sonuna kadar bize destek versinler.”

Trabzonspor’u güzel günlerin beklediğini dile getiren Şenol Güneş taraftara şu mesajı verdi: “Biz yine şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağız”