BIST 10.471
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.435,94
HABER /  GÜNCEL

Trabzon revizyon için sabırsızlanıyor

Devre arasında takıma yapılacak takviyeler ve gönderilecek futbolcular ile ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, şunları söyledi?

Abone ol

Devre arasında takıma yapılacak takviyeler ve gönderilecek futbolcular ile ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, bu konuda Teknik Direktör Halilhodziç'in kararı doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Boşnak hoca ile her zaman fikir alış verişinde bulunduklarını belirten Aktuğ, “Şu ana kadar net bir karar vermedik. Hiçbir futbolcumuz için şimdi bir şey söyleyemeyiz. Tüm bunlar için devre arasını beklemek zorundayız. Çünkü hocamız hâlâ takımı tanıma ve sakatlar ekibe katıldıktan sonra tüm eksiklerini tespit etme aşamasında. Yapılacak transferler konusunda da yine hocamızın kararı geçerli olacak.” dedi.

 Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akbaşoğlu da, özeleştiri yaparak, şu anda kadrolarının yeterli olmadığını belirterek, sezon ortası mutlaka transfer yapacaklarını dile getirdi. Akbaşoğlu, bu sezon istenileni veremeyen Tomas Jun'un gönderilmesine ilişkin ise, “Takımda kim oynamıyorsa gider.” diye konuştu.

Bu arada Trabzonspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı G.Birliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. İdmana Szymkowiak dışında tüm oyuncular katıldı.

Kaynak: Zaman
Haber: İbrahim Şahin