BIST 10.721
DOLAR 32,18
EURO 34,95
ALTIN 2.418,12

Trabzon basını ayaklandı

Trabzon basını ayaklandı

Trabzonspor divan başkanlık kurulu'nun "53 sezonluk birinci lig tarihinde hiçbir takımın, özellikle ligin ikinci yarısında 17 maçta 16 galibiyet aldığı görülmüş bir olay değildir. tartışılması gereken asıl konu budur!" şeklindeki açıklamasına yerel basın tam destek verdi.

Trabzon basını ayaklandı

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu'nun "53 sezonluk birinci lig tarihinde hiçbir takımın, özellikle ligin ikinci yarısında 17 maçta 16 galibiyet aldığı görülmüş bir olay değildir. Tartışılması gereken asıl konu budur!" şeklindeki açıklamasına yerel basın tam destek verdi.

Trabzon basını ayaklandı

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler ligle ilgili kesin bir karar vermeyen Türkiye Futbol Federasyonu'nu adeta topa tuttu.

Trabzon basını ayaklandı

Ligin başlamasına sayılı günler kaldığını ve tüm yöneticileri serbest bırakılan Trabzonspor'un bu olaydan aklandığını savunan gazeteler, Fenerbahçe'nin de federasyonu tehdit ettiğini savundu. İşte Trabzon basının gözüyle şike gündemi:

Trabzon basını ayaklandı

İlkhaber Gazetesi, "Futbol Federasyonu erteleyip duruyor" ve "Fener'e eş aramayın" başlıklarının altında, "Futbol Federasyonu yine beklentileri boşa çıkardı. Dün yapılan toplantı sonrası radikal kararlar alması beklenen federasyon, sadece Süper Kupa finalini ileriki bir tarihe erteledi" haberini yayınladı.