BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Toyota tüm çocukları şarkı söylemeye davet ediyor

Toyota bayileri 23 Nisan etkinliğinde tüm çocukları şarkı söylemeye davet ediyor...

Abone ol

ÇOCUKLAR “ÇIKARIM SENLE HER YOLA” DİYECEK TOYOTA’DAN ÖDÜLLER KAZANACAK


Toyota, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bayilerindeki 23 Nisan panosu önünde “Çıkarım senle her yola, Toyota” şarkısını söyleyecek çocuklar için sürprizler ile dolu bir etkinlik hazırladı.
Etkinlikte, çocuklar şarkıyı söylerken velileri tarafından video’ya kaydedilecek ve Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki “Toyota Çocuk Şenliği” uygulamasına yüklenebilecek. Görüntüler arasından jürinin belirleyeceği 23 çocuk birbirinden değerli hediyelerin sahibi olacak.
toyota_23-nisan-ilan.jpg


Toyota, dillerden düşmeyen “Çıkarım senle her yola, Toyota” şarkısını hem söyleyip hem de çeşitli ödüller kazanmak isteyen tüm çocukları 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde bayilerine davet ediyor.
21-24 Nisan tarihleri arasında bayilerde kurulacak 23 Nisan panosunun önünde “Çıkarım senle her yola” şarkısını seslendirecek çocukların velileri tarafından çekilecek video kayıtları Toyota Türkiye Facebook (www.facebook.com/toyotaturkiye) sayfasındaki özel “Toyota Çocuk Şenliği” uygulamasına 30 Nisan’a kadar yüklenebilecek. Yüklenen bu görüntüler arasından jüri tarafından seçilecek 23 çocuk çeşitli ödüller kazanacak.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm Türkiye’ye yayılmış bayilerinde çocuklarla birlikte çoşkulu bir şekilde kutlanmasını amaçlayan Toyota, bu etkinliği ile yine çocukların sevgisini kazanacak.
1 Nisan 1999 yılı ve sonrasında doğan çocukların katılabileceği etkinlikte, Toyota Plazalar’da özel olarak tasarlanan 23 Nisan panosu önünde şarkıyı seslendiren çocuklarını veliler, kendi cep telefonlarının veya fotoğraf makinelerinin video kameraları veya profesyonel kameralar ile yapacakları çekimleri Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki “Toyota Çocuk Şenliği” uygulamasına yükleyebilecekler.

23 Nisan’da 23 Ödül Jüri tarafından şarkıyı en iyi seslendiren 23 çocuk seçilecek ve bu çocuklar birbirinden eğlenceli hediyelerin sahibi olacaklar: 3 adet iPod Touch, 3 adet Apple Ipad2, 3 adetAsus Netbook, 2adet Sony PSP, 2 adet Playstation, 2 adet Nintendo Wii, 2 adet Sony Fotoğraf Makinesi, 2 adet Salcano Bisiklet, 2 adet Toyota Uzaktan Kumandalı Oyuncak Araba ve 2 adet Mattel Barbie Malibu Rüya Evi Seçilen 23 video 7 Mayıs tarihinde Toyota Türkiye Facebook sayfasından ilan edilecek. Ayrıca, jüri tarafından seçilen seslendirmeler önümüzdeki dönemde Toyota radyo spotlarında da yer alma fırsatı bulacak.


İletişim: Ceren Uygun 0 216 453 53 07  ceren.uygun @toyota.com.tr
            Cem Ülker 0 533 339 76 96     culker@tytiletisim.com