BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.442,86
HABER /  GÜNCEL

Toroğlu'yla dalga geçtiler!

Spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun son günlerdeki çıkışları sanal aleme malzeme oldu...

Abone ol

Şike soruşturması sırasında Fenerbahçe'yi yerden yere vuran Erman Toroğlu'nun Cihan Kamer karşısında suskun kalması twitterda günün konusu oldu

Programı izleyenler, sosyal medyada Toroğlu'nu dizi karakteri Erman Kuzu'ya benzetti! Sarı-Lacivertli taraftarlar "Toroğlu tek başına Telegol'de aylarca kin kustu. Kimse müdahale etmedi. Ama kendisine cevap verecek birini bulunca özür diledi" ifadesini kullandılar.

Pazartesi gecesi Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına katılan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Cihan Kamer'in, programın yorumcularından Erman Toroğlu'na karşı gösterdiği direnç ve verdiği cevaplar Sarı- Lacivertli taraftarlar tarafından büyük övgüyle karşılandı.

YA O TOP DİREKTEN DÖNMESEYDİ!

Fenerbahçe'nin geçen sezon oynadığı maçların temiz olduğunu dile getiren Asbaşkan Cihan Kamer'e Telegol programı yorumcusu Erman Toroğlu Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-1 kazandığı maçı sordu. Kamer de "Skor 2-1'ken Eskişehir'in direkten dönen topu gol olsa sen bu maçı soracak mıydın" ifadesini kullandı. Toroğlu bu soruya cevap vermedi. Önemli gelişmelerinden bir diğeri de yorumcu Erman Toroğlu'nun Cihan Kamer'den Fenerbahçeliler adına özür dilemesi oldu.

Daha önce bir programda Aykut Kocaman ile Rıdvan Dilmen'in Orduspor maçı öncesinde Mehmet Ali Aydınlar ile puan pazarlığına girdiğini 'iddia eden' ve bu konuda bir söylemde bulunan Erman Toroğlu'na büyük bir tepki gösteren Kamer, Toroğlu'na tüm Fenerbahçe camiasından özür dilemesi gerektiğini söyledi.

VE ERMAN TOROĞLU ÖZÜR DİLİYOR

Toroğlu'na, "Puan pazarlığı cümlesini geri al ve hocadan özür dile" diyen Kamer, büyük ısrarları sonucunda Toroğlu'ndan "Tamam özür diliyorum, peki o zaman ne konuşuldu" şeklinde bir cevap aldı. Cihan Kamer de "Ben sadece puan pazarlığı olmadı diyorum. Ne konuştuklarını Kocaman'a sorabilirsiniz" dedi.

Fenerli taraftarlar bu program sırasında ve sonrasında twitter aracılığıyla mesaj adeta bombardımanı yaptı. Cihan Kamer'in Fenerbahçe'yi iyi savunduğunu düşünen Fenerliler'in attığı mesajlardan bazıları şöyle: "Aykut hoca için 'puan pazarlğı yaptı' diyen Toroğlu, Kamer'in müdahalesi ile özür diledi", "Erman Toroğlu'nun Cihan Kamer karşısında kaldığı çaresiz haller görülmeye değerdi.", "Cihan Kamer hangi maçta şüphen var diyor. Toroğlu Eskişehir maçı diyor. O zaman 7 aydır ne konuşuyorsun şu kadar maç var diye", "Cihan Kamer aylardır konuşanları çok güzel susturdu", "Toroğlu kıvırdı durdu. Diğerleri de Cihan Kamer ve avukat Emin Öztürk karşısında zor anlar yaşadı."