BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.448,95

'Tokyo' kısa saçlarıyla Cannes'e damga vurdu

'Tokyo' kısa saçlarıyla Cannes'e damga vurdu

La Casa De Papel dizisinin hırçın karakteri Tokyo'ya hayat veren Ursula Corbero katıldığı 71. Cannes Film Festivali'nde yeni imajıyla dikkat çekti. Öte yandan “Tokyo” karakteriyle dünya çapında üne kavuşan İspanyol aktris Ursula Corbero'nun Instagram takipçi sayısı 5 milyona ulaştı.

'Tokyo' kısa saçlarıyla Cannes'e damga vurdu

İspanyol polisiye dizisi “La Casa de Papel”deki “Tokyo” karakterini canlandırdıktan sonra dünya çapında üne kavuşan İspanyol aktris Ursula Corbero, 71. Cannes Film Festivali’nde boy gösterdi. Ursula Corbero Cannes Film Festivali'nde siyah, sade bir elbise tercih etti. İspanyol polisiye dizisi “La Casa de Papel”deki “Tokyo” karakterini canlandırdıktan sonra dünya çapında üne kavuşan İspanyol aktris Ursula Corbero, 71. Cannes Film Festivali’nde yer aldı.

'Tokyo' kısa saçlarıyla Cannes'e damga vurdu

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre festivale ilk kez davet edilen 28 yaşındaki aktris, “Everybody Knows” adlı filmin prömiyerine katıldı. Siyah, püskül detaylı ve askılı bir elbise ile zarafetini ortaya çıkaran Corbero’nun küt saçlarını da kısa kestirdiği görüldü. 28 yaşındaki İspanyol oyuncunun diziyle birlikte yıldızı parladı. Ursula'nın Instagram'daki takipçisi sayısı kısa sürede 5 milyona ulaştı.