BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.430,21
HABER /  GÜNCEL

TJK'nın düzenlediği Bakırköy Belediye koşusu

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, TJK’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bakırköy Belediye Koşusu’na katıldı.

Abone ol

Bakırköy Belediye Başkanlığı adına düzenlenen koşu Veliefendi Hipodromu’nda koşuldu. Koşuya Bakırköy CHP İlçe Başkanı Sait Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Kılıç, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Yarış öncesi TJK Genel Sekreteri Osman Hattat ve TJK Yöneticileriyle sohbet edip, kulüb çalışmaları hakkında bilgi alan Kerimoğlu; Tarihin en eski sporlarından biri olan At Yarışlarının önemine vurgu yaparak, Veliefendi Hipodromunun Bakırköy sınırları içinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Koşuya Karaeser, Anılbey, Mercanlı, Füze, Bariyer, Çetinaslan ve Yürekkaya ismini taşıyan 7 at katıldı. Birincilik ikramiyesi 62 500 TL olan, çim pistindeki 1600 metrelik koşuyu Çetinaslan isimli safkan, jokey Uğur Polat İle 1.45.52 derece yaparak kazanmayı başardı.

Koşuda Anılbey’le Halis Karataş ikinci, Füze üçüncü, Karaeser dördüncü oldu. Koşu sonrası kazanan atın sahibi Ümit Bekmezci’ye kupasını Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu verdi. Bakırköy Belediyesi olarak böyle bir organizasyonda yer almaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Kerimoğlu, birincilik kupasını kazanan Çetinaslan isimli atın sahibi Ümit Bekmezci’ye başarılarının devamı diledi.