BIST 10.226
DOLAR 32,31
EURO 34,81
ALTIN 2.408,44
HABER /  GÜNCEL

Tinerci genç böyle atladı

Tinerci genç Samsun'u birbirine kattı. Önce tiner çekti. Tekel binasına çıktı ve kiremitleri aşağı attı. Kendini yaktı hızını alamadı ve 15 metreden aşağı atladı.

Abone ol

Samsun'da eski TEKEL binasının çatısına çıkan madde bağımlısı genç, tiner çektikten sonra önce kendini yaktı, dans ettikten sonra kendisini kurtarmak isteyen arkadaşını atmaya çalıştı, vatandaşlara ve polise kiremit attı, daha sonra yaklaşık 15 metreden atladı.

Gazi Caddesi üzerinde bulunan boş eski TEKEL binalarının çatısına çıkan Ahmet U., bir süre tiner çektikten sonra yoldan geçen vatandaşlara kiremit attı. Uzun süre vatandaşlara ve yoldan geçen araçlara kiremit atan Ahmet U., sürekli tiner çekmeyi sürdürdü. Araçların ve vatandaşların yoldan geçmesine izin vermeyen madde bağımlısı genç, uzun süre kiremit atmayı devam ettirdi.

Daha sonra elindeki tineri üzerine ve çevresine döken madde bağımlısı genç, önce kiremitleri daha sonra kendini ateşe verdi. Elbiseleri yanar durumda çatının üzerinde koşup dans eden genç, elbiselerinin geri kalanı tutuşmayınca çatının üzerinde şarkı söylemeye başladı,
Arkadaşlarının ve yakınlarının ikna çabalarına rağmen çatıdan inmeyen gence bir arkadaşı müdahale etmek istedi.

Kiremit atarak uzaklaştıran Ahmet U., vatandaşların ilgiyi üzerlerine çektiği anda arkadaşı yeniden müdahale etti. Ahmet U., üzerine atlayan arkadaşıyla uzun süre çatının üzerinde boğuştu. Arkadaşına kiremit ve uyruk vuran madde bağımlısı genç, daha sonra onu aşağıya atmak istedi. Çatıda bulunan polis ise boğuşma sırasında müdahale etmek isteyince Ahmet U. kiremitle karşılık verdi. Zor anlar yaşatan Ahmet U. polisin müdahale edeceğini anlayınca kendini çatıdan aşağıya sarkıttı.

Ahmet U.'nun çatıdan sarktığını gören itfaiye görevlileri ve vatandaşlar hemen çadır gerdi. Bir süre çatıda sarkan ve yine kiremit atmayı sürdüren Ahmet U. kolu yorulunca kendini boşluğa bıraktı. Çadırın üzerine düşen genç, kendinden geçti. Vatandaşlar düşen gencin çevresinde toplanınca yakınları "Sakın kimse vurmasın" şeklinde uyarılarda bulundu. Daha sonra Ahmet U., 112 Ambulans Servisi ekiplerince Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.