BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,75
ALTIN 2.433,26
HABER /  GÜNCEL

Timsah tura inanıyor

Bursasporlu futbolcular, Chikhura Sachkhere deplasmanından turla döneceklerine inanıyor.<br/>Bursasporlu futbolcular Aziz Behich, Harun Teki...

Abone ol

Bursasporlu futbolcular, Chikhura Sachkhere deplasmanından turla döneceklerine inanıyor.
Bursasporlu futbolcular Aziz Behich, Harun Tekin, Fernandao Belluschi ve Bakaye Traore, Chikhura Sachkhere müsabakasını değerlendirdi. Maçta pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden genç kaleci Harun Tekin, "Maça iyi başladık. Baskı kurduk ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İnşallah ikinci maça daha iyi hazırlanıp orada turu geçmek istiyoruz" dedi.

TRAORE: “TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Şansların Chikhura Sachkhere maçında yanlarında olmadığını belirten Traore, "Mutlaka daha iyi oyun ortaya koyabilirdik. Bence yeterince pozisyon bulduk. Sadece onları gole dönüştürecek şansımız yoktu. Önümüzdeki hafta daha iyi çalışırsak şans biraz daha bizim yanımızda olursa orada bulacağımız gol ve gollerle turu geçeceğimize inanıyorum. İlk maçıma göre performansımı kötü bulmadım ama bugünkü oyunumdan çok daha iyi olabileceğimi biliyorum. Daha fazla çalışacağım. Orta sahada kaybettiğim bazı toplar vardı onları aza indirgemem gerekiyor. Fizik olarak da tam hazır hissetmiyorum kendimi. Bu konularda üzerine biraz daha koyabilirsem taraftarlarımızın önüne bir daha çıktığımda daha fazla katkı vereceğimi ve daha iyi performans ortaya koyacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

AZİZ: “HER OYUNCU HER ŞEYİNİ VERDİ”
Genç futbolcu Aziz Behich ise, “Kazanmak istiyorduk. İyi futbol oynadık ama olmadı. Bütün takım bugün iyi oynadı. Her oyuncu her şeyini vardı. İnşallah diğer maç yine aynısı olacak. Deplasmanda kazanabileceğimizi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

BELLUSCHİ: “İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK”
Ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Fernandao Belluschi de, “Kötü bir maç çıkartmadık. Tabi artı ve eksilerimiz vardı. Bulduğumuz şansları değerlendirseydik çok farklı olurdu. Sonuçta futbol sonuç oyunu ve istediğimiz sonucu alamadık. Karşımızdaki rakip zaten bunu yapmaya gelmişti. Geriye çekildiler, bizi beklediler. Kontrataklarla etkili olmaya çalıştılar. Bir sonraki maçımıza kadar neleri daha iyi yapabilirdik bunlara bakacağız. Umut ediyorum Türkiye’ye turla döneceğiz” şeklinde konuştu.
(İHA)