BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.524,43
HABER /  EKONOMİ

TheDoctor's'un canlı yayın testi şaşırttı!

Holywood ünlülerinin gülüşlerinin sırrı SprayWhite 90

Abone ol

Bembeyaz dişleriniz ve ışıl ışıl gülümsemeniz kendinize olan güveninizi tazeleyecek ve artık çok daha iyi göründüğünüzü bileceksiniz.

son yıllarda büyük bir fenomen haline geldi. Beyaz, parlak bir gülümseme insanların dış görünüşünü tamamen değiştirmesini sağlıyor. Beyaz dişler insanların daha iyi görünmesinin altında yatan en büyük sırlardan biri. Bembeyaz dişler ve güzel bir gülümse sayasinde insanlar kendilerini daha güvende, daha genç ve daha çekici hissediyorlar. Her yaştan erkek ve kadın daha özgür gülümsemek için diş beyazlatma yöntemleri arayışı içindeler.

Spray White 90 nedir?

dünyanın ilk diş beyazlatıcı ve koruyucu spreyidir. Kullanıcılar arasında farklılık göstermesiyle birlikte, ilk kullanımda bile dişleri 4 tona kadar beyazlattığı defalarca gözlemlenmiştir. Sürekli olarak kullanımda ise dişleriniz 7 ton beyazlamasına yardımcı olacaktır. Amerika' da bir çok testten geçirilerek piyasaya sunulan bilimsel olarak formüle edilmiştir ve klinik olarak test edilmiştir.

Spray White 90 ABD’de yayınlanan en seçkin tv programlarından The Doctors’ da canlı yayında test edilmiş ve tam not almıştır.

nasıl beyazlatır?

Spray White 90 yaygın olarak dişleri beyazlatmak için kozmetik ve diş hekimliğinde kullanılan hidrojen peroksit içerir.

Dişe uygulandığında , hidrojen peroksit, su ve hidrosil iyonlar ayrılır. Bu iyonlar ağızda yayılarak gıdalar, sigara, kahve, çay vb. maddeler yüzünden oluşan lekeleri dişlerinizden ayırır. Bu sayede dişlerinize daha beyaz ve parlak bir görünüm verir. Ayrıca Spray White 90'nın yanında verilen WOW Enhancing Oral Rinse gün boyu ağız içinde hijyen sağlar ve oluşabilecek sararmalara, lekelere ve bakterilere karşı koruma görevi üstlenir.

Kullanımı kolay, güvenli ve hijyenik bir diş beyazlatma yöntemi arıyor ve bembeyaz dişlere hemen sahip olmak istiyorsanız tam size göre. Üstelik tanıtım fiyatı ile!!!

UZMANLAR DA AYNI FİKİRDE...

Bu kadar hızlı işe yarayan ve kullanımı bu kadar kolay olan başka hiçbir şey görmedim.”

John Dehner DDS - Northwestern Universitesi

Estetik ve restoratif diş hekimliğinde 43 yılın üzerinde deneyime sahiptir.

SPRAYWHITE kliniğim içindeki tüm diş beyazlatma sistemlerini demode hale getirdi.”

Paul Hoyt DDS - Loyola Diş Hekimliği Okulu, Chicago, IL San Francisco, CA

38 yılın üzerinde kozmetik diş hekimliği yapmaktadır”