BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

TFF başkanlığına sürpriz aday!

Kulüpler 'Şenes Erzik' dedi ama UEFA taş koydu! Bu kez sürpriz bir aday var... Kulüplerden de tam desteği aldı... İşte o isim...

Abone ol

Federasyon Başkanlığına sürpriz aday! Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanlığına adaylığını koydu.

Şenes Erzik'in 'hayır' demesi, Mehmet Ali Aydınlar'ın da kabul görmemesinden sonra, daha önce ismi gündeme gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in bu görevi kabul edeceği ve 27 Şubat'ta başkan adayı olarak seçimlere katılacağı öğrenildi.

Bu arada TFF Başkanlığına adaylığını koyacak Yıldırım Demirören'in Beşiktaş'ın başkanlığından istifa edeceği ve 1 ay sonra Beşiktaş'ın olağanüstü genel kurula gideceği öğrenildi. Bu süre içerisinde Beşiktaş'a vekaleten başkanlık yapacak isim ise yönetim kurulu üyesi Yalçın Karadeniz.

KULÜPLERİN ROTASI DA DEMİRÖREN'E DÖNDÜ

Sporx'de yer alan habere göre, Şenes Erzik'in adaylığını kabul etmesi ve bir gün sonra vazgeçmesiyle büyük panik yaşayan kulüpler, olağanüstü telefon trafiği ve toplantılar sonunda Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e 'başkan olur musun?' teklifi götürdüğü iddia edildi.

Yıldırım Demirören de kulüplerin bu teklifine sıcak bakarken; ailesi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştükten sonra kesin kararını yarın açıklayacağı belirtildi.

B PLANI DA HAZIR

Erzik konusunda yaşanan krizden ötürü 'Yıldırım Demirören olmazsa?' konusunda B planını da hazır tutan kulüplerin, aksi bir durumda Mehmet Atalay'ı da düşündüğü öğrenildi.