BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  GÜNCEL

Terörist başı Fetullah Gülen'den şehitlere hakaret!

FETÖ terör örgütü elebaşı Gülen'in dini hain emellerine alet ettiği bir kez daha ortaya çıktı. Gülen, Irak televizyonuna verdiği röportajda şehitlere hakaret etti.

Abone ol

Hayatının her anını Türkiye'ye iade edileceği korkusuyla geçiren darbeci terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen, Pensilvanya'daki malikanesinde Irak'ın NRT televizyon kanalına röportaj verdi.

Güneydoğu Anadolu'da yürütülen terörle mücadeleye ilişkin skandal ifadeler kullanan Gülen, devletin bölgeyi kan gölüne çevirdiği yalanını ortaya atmaktan utanmadı. PKK'lı teröristler hakkında tek olumsuz laf etmeyen Gülen, şehitlere ise hakaretlerde bulundu.

DİNİ HAİN EMELLERİNE ALET ETTİ

Yaklaşık 40 yıldır insanların dini hassasiyetlerini kullanarak onları sömüren ve kendisini dini bir lider gibi gören teröristbaşı aslında dini hain emellerine alet ettiğini bir kez daha gösterdi. Şehadet makamının ne demek olduğunu bilmeyen teröristbaşı, aziz şehitlerimiz için "Bir hiçe, bir yokluğa itilen insanlar" nitelendirmesi yaptı.

TERÖRİSTBAŞI GÜLEN'DEN SKANDAL İFADE

Terörle mücadeleye ilişkin televizyonlarda verilen haberlere bakmaya dahi cesaret edemediğini söyleyen Gülen, röportajda şöyle konuştu:

"İster orada mazlum, mağdur durumuna düşen yerli insanlar, isterse beri tarafta bir hiçe, bir yokluğa doğru itilen ve sonra 'Şehit oldu' diye böyle teselli olan insanlar. Bunların her ikisi de iki cephe adına acı yani."