BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Teröre karşı kimler ne dedi?

Teröre karşı kimler ne dedi?

Yaşanan terör olaylarının ardından kimler neler söyledi? işte isimler ve onların söyledikleri...olay: 15 ağustos 1984, siirt, eruh, hakkari şemdinli ilçesi baskınları, 1 şehit, 9 yaralı genel kurmay başkanlığı: “eruh ve şemdinli olayları üzerine derhal incelemeye başlanmış ve her iki bölgeye sevk...

Teröre karşı kimler ne dedi?

Yaşanan terör olaylarının ardından kimler neler söyledi? İşte isimler ve onların söyledikleri...

Olay: 15 Ağustos 1984, Siirt, Eruh, Hakkari Şemdinli İlçesi Baskınları, 1 Şehit, 9 yaralı Genel Kurmay Başkanlığı: “Eruh ve Şemdinli olayları üzerine derhal incelemeye başlanmış ve her iki bölgeye sevk edilen takviye birlikleri ile teröristlerin yakalanması için geniş bir operasyona başlanılmıştır.” Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Üruğ: "Devlet eşkiyaya pabuç bırakmaz, huzurlu olun"

Teröre karşı kimler ne dedi?

Olay: 24 Mayıs 1986, Tunceli – Pülümür – Hasangazi, 4 şehit, 7 yaralı İçişleri Bakanı Yıldırım Akbulut: "Başımız sağolsun, Türk milleti sağolsun. Hainler mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın"

Teröre karşı kimler ne dedi?

Olay: 2 Mart 1987, Diyarbakır- Eğil, 1 şehit, 1 yaralı TBMM Başkanı Necmettin KARADUMAN: “Devletimiz güneydoğudaki her türlü şer’in üstesinden gelebilecek güçtedir. Bu hainane teşebbüsleri, hareketleri yapanlar er geç pişman edilecektir.”

Teröre karşı kimler ne dedi?

Olay: 13 Ağustos 1989, Bahçesaray Kaymakamının konutu ateşe verildi DYP Genel Başkanı Süleyman Demirel: “Baskınlar saldırılar devam ederken iktidar sorumluları duvar gibi sessiz kalmakta, devletin radyo ve televizyonlarından bilgi edinmek mümkün olmamaktadır.”