BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.381,67
DÜNYA

Tepki çeken görüntü! Balıkçılar bakın deniz aslanına bakın ne yaptı

Kanadalı bir grup balıkçının, deniz aslanlarını korkutmak için ses fişeği atması hayvanseverlerin tepkisini çekti. Balıkçıların karşısında duran onlarca deniz aslanı, ses fişeğinin atılması sonrasında büyük bir korku içinde aynı anda suya gömüldü. O anlar balıkçıların kamerası tarafından kayda geçti.

Kanada'da bir grup balıkçı yayınlanan video sonrası tepki topladı. Sosyal medyada grupları olan balıkçıların yayınladığı videoda, Kanadalı bir grup balıkçının av için açıldıkları Georgia Boğazı'nda, gemilerini takip eden deniz aslanlarını korkutmak için aralarına ses fişeği attıkları görülüyor.

Denizcilerin, ayıları ses ile korkutmak için hazırlanmış olan ses fişeğini deniz aslanlarının ortasına attıkları; fişeğin saniyeler sonrası patladığı ve deniz aslanlarının büyük bir korku ile kaçıştıkları görülüyor. Bu durumu gören denizciler ise kahkahalar atıyor ve "Bu muhteşemdi" diyor.

Görüntülerin haber kanallarında yayınlanmasının ardından Okyanuslar ve Balıkçılık Dairesi konu hakkında soruşturma başlattıklarını duyurdu. Uzmanlar ölümcül bir etkisi olmasa da fişeğin, deniz aslanlarının işitmelerinde bir kayba neden olabileceğini söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler