BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

12 Mart Türkiye Gündemi yeni

12 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Şimdi üçüncü perde geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'deki mitingde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "İHA’ları SİHA’ları biz üretiyor muyuz? Şimdi üçüncü perde geliyor. Daha büyüğünü de biz üreteceğiz inşallah yakın yakın" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu o soruya çok sinirlendi: Allah belasını versin

Kılıçdaroğlu, buradaki bir kişinin "CHP, HDP ve terör örgütünün ilişkisi ne olacak?" sorusuna ''Terör örgütlerine kim destek veriyorsa Allah belasını versin. Biz Türkiye'nin geleceği için mücadele eden bir partiyiz'' yanıtını verdi.

Devlet Bahçeli, Yozgat'ta beka tartışmasına son noktayı koydu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat'ta konuştu. Bahçeli beka tartışmalarına değinerek "31 Mart seçimleri bir beka seçimidir" dedi.

Yeni Bir Parti'den beka paylaşımı! Kadrolar ve tarihle ilgili de twit geldi

'Yeni Bir Parti'nin twitter hesabından gelen son mesajda son günlerin popüler tartışma konularından biri haline gelen “Beka sorunu” ifadesine yer verildi.

Mansur Yavaş'tan sahte senetle icra olayı ile ilgili bomba açıklama

"Asıl mağdur benim" diyen Yavaş şu ifadeleri kullandı: "Yargıtay'ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza davası, ceza kararı yoktur. Seçim uğruna bir sahteciye bu imkanı vermek bir utanç vesikasıdır.

Murat Kurum duyurdu sosyal konuta rekor başvuru

TOKİ ile 50 bin konutluk sosyal proje başlattıklarını hatırlatan Kurum, "Proje kapsamında ilk etapta 67 ilimizde uygulamaya çıktık. Hamdolsun dün akşam itibarıyla başvurular 70 bini aştı” dedi.

Sitene Ekle
Etiketler