BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
MEDYA

Tepki çeken Çiğdem Çelik'e Nur Yerlitaş destek oldu!

İşte Benim Stilim All Star 10 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik arkadaşlarından tepki görünce Nur Yerlitaş destek oldu.

İşte Benim Stilim All Star 10 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan, Çiğdem Çelik'in bu hafta sürekli elbise giymesini eleştirdi.


Nihal Candan, Çiğdem'in ayakkabısını yıpranmış bulduğunu söyledi ve Çiğdem'in ucuz ayakkabı kullandığı için böyle durduğunu söyledi. Nihal, Çiğdem'e yorum yapmak zorunda olduğu için yorum yaptığını ve Çiğdem'in ayağının küçük olduğunu iddia ederek bütün sezon aynı ayakkabıları giymesini eleştirdi. Özden Cerrahoğlu'da Çiğdem'in ayakkabılarını eleştirince ikili arasında gerginlik yaşandı. Özden, Çiğdem'in gala gecelerinde kendi kendisine psikolojik baskı yaptığını, sormamasına rağmen gelip Emel'i kurtaracağını söylediğini iddia edince Çiğdem, Özden'in sorduğu için söylediğini iddia etti. Bunun üzerine ikili arasında tartışma yaşandı. Çiğdem yarışmacıların kendisini söylemediği şeylerle suçladığını söyleyince "Özden çok mu iddialısında herkes sana yüklenecek?" diye çıkıştı. Ayşegül Doğan, Çiğdem'in oynadığını söyledi.


Kemal Doğulu dışarıdan Çiğdem'in final için strateji geliştirmiş gibi göründüğünü söyledi. Çiğdem, herkesin birbirini nasıl ezeceklerini, açıklarını nasıl çıkarabileceklerini düşündüğünü söyledi. Nur Yerlitaş ise Çiğdem'in tek kaldığını söyleyince Çiğdem artık sadece kıyafetine bakacağını, burada arkadaşlığın kendisine bir şey getirmediğini ve artık zorlandığını söyledi. Nur Yerlitaş ise burada arkadaşlığın olamayacağını söyledi, Özden ise Çiğdem'in yaptıklarının karşılığını aldığını, kendilerini gerdiğini, huzur istediğini söyledi. Öykü Serter son olarak Çiğdem’i uyardı. Nur Yerlitaş ise Çiğdem'in yanında olduğunu söyledi.

Sitene Ekle