BIST 9.719
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.424,33
MEDYA

İşte Benim Stilim kızları arasında büyük kavga!

İşte Benim Stilim All Star 10 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan ile Çiğdem Çelik arasında büyük kavga...

İşte Benim Stilim All Star 10 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Ayşenur Balcı, Gülşah Yılmaz'ın kombinini sıradan bulunca ikili arasında gerginlik yaşandı.


Çiğdem Çelik'te Ayşenur'a katıldığını söyledi. Nihal Candan, oduncu gömleğinin deri ceket gibi olduğunu söyleyince Çiğdem Çelik ile Nihal Candan arasında tartışma yaşandı. Daha sonra Çiğdem herkese iyi yorum yapmaya çalıştığını ama artık duygusallığı bıraktığını söyledi.


Öykü Serter ikili arasında bir gömlekten kavga çıkmasına şaşırınca Çiğdem, Nihal'i elenme korkusu sardığını iddia etti. Çiğdem, Nihal'i artık arkadaşlarına "Beni kurtar" demek yerine "Kıyafetini iyi hazırla" diye uyardı. Nihal bazı yarışmacıları yakın gördüğünü, eleme potasından kendisini kurtarmamaları durumunda tepki göstereceğini ve Çiğdem'i samimi bulmadığını söyledi. Çiğdem, Nihal'in elemeye kalması durumunda iyi giyinmesini karşına iyi bir rakip çıkarsa elenebileceğini söylemek istediğini açıkladı. Nihal, Çiğdem'in halka oynadığını iddia etti.


Ayşegül Doğan, Çiğdem'in ne yapmaya çalıştığını bildiğini artık birinin Çiğdem'e müdahale etmesi gerektiğini yoksa kendi hakkını arayacağını söyledi. Ayşenur Balcı, Çiğdem'in herkesle kavga ettiğini söyledi. Nihal tartışmada gözyaşlarına boğulurken Sima ve Özden Cerrahoğlu, Nihal'in şaka yaptığını, Çiğdem'in herkesi rahatsız ettiğini söyledi. Ezgi Ünal, Çiğdem’in üstünde baskı kurulabilinecek biri olmadığını söyledi. Ayşegül, Çiğdem’in oylamada Nihal’in oyları yüksek olduğu için böyle bir strateji yaptığını iddia etti. Öykü Serter ise finale az kaldığı için bunların yaşanmasının normal olduğunu söyledi.

Sitene Ekle