BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,67
ALTIN 2.400,55
POLİTİKA

Temel Karamollaoğlu: "Kimse bu cinayeti örtbas edemez"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Pütürge ilçesinde oy verme işlemleri sırasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 2 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Karamollaoğlu, ''Ne hakim, savcı, vali, kaymakamız ama bunun takipçisi olmak vazifemiz. Kimse böyle bir cinayeti örtbas edemez.'' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Pütürge ilçesinde oy verme işlemleri sırasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 2 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Karamollaoğlu ve partililer, ilçenin Bölünmez Mahallesi'nde kurulan taziye çadırına gelerek hayatını kaybeden Hasan ve İlyas Aktaş'ın yakınlarına başsağlığı diledi.

Kavgada yaralanan İlyas Aktaş'ın babası Ali Aktaş'tan olayla ilgili bilgi de alan Karamollaoğlu, aile üyelerine sabır diledi.

Erdoğan'la Gül başsağlığı mesajı iletmiş

Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmada, olayın takipçisi olacaklarını belirterek, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün de konuyla ilgili kendisini arayarak başsağlığı dileklerini ilettiğini söyledi.

Sitene Ekle