BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Müge Anlı canlı yayında kadın pazarladığı ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Zekai Turhal cinayeti araştırırken, kayınbirader Ejder Gevrek'in kadın pazarlamacısı olduğu iddiası canlı yayına bomba gibi düştü.

Müge Anlı'nın 2 Nisan canlı yayınında flaş gelişmeler yaşandı. Zekai Turhal cinayetinin en kilit ismi şuan canlı yayına katılan Ejder Gevrek gözüküyor. Canlı yayına bağlanan 2 kişi olayın seyrini değiştirecek şok bilgiler verdi. İddialara göre Zekai Turhal cinayetinde suçlanan Ejder Gevrek'in kadın ticareti yaptığı ve Turhal'ın öldürüldüğü konteyneri bu amaç için kullandığı iddia edildi.

Canlı yayına bağlanan ve isim veremeyen izleyici "Ejder Gevrek denen şahsın dediklerine inanmayın. Benim sadece o konu ile bildiğim Ejder Gevrek kendisi bir numaralı bayan pazarlamacısı bayan satıyor.Kırıkkale'de herkes bunu tanır.Defalarca gözümle gördüm." dedi.

İzleyicinin bu açıklamalarına Müge Anlı dahil herkesi şoke etti. Ejder Gevrek bu iddiaları reddederken yeğeni Azru'da ise dayısı ile ilgili iddiaları doğruladı ve böyle şeyler duyduğum dedi. Arzu babam bu yüzden de öldürürmüş olabilir dedi.


Müge Anlı'da Ejder Gevrek "Ejder o gece kim gitti hangi kadın gitti Zekai Turhal'ın yanına söyle. Hangi kadın gittiyse söyle artık bitsin bu iş.Sen gitmedin ama kimin gittiğini söyle." dedi. Ejder Gevre ise "Ben gitmedim bilmiyorum kim gitti haberim yok" açıklamalarını yaptı.

Sitene Ekle
Etiketler