BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,75
ALTIN 2.502,12
MEDYA

Meral Kaplan'a hapis şoku! 5 gün sonra ortaya çıktı

Meral Kaplan ile Erhan Kiani arasındaki boşanma süreci devam ederken şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Meral Kaplan ile 2011 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı eşi Erhan Kiani arasındaki boşanma süreci devam ederken davada flaş bir gelişme yaşandı. Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programı, Kiani ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı. 

Söylemezsem Olmaz'ın bugün ekrana gelen bölümünde Erhan Kiani'nin 5 gündür hapiste olduğu yönündeki iddia gündeme geldi. Kaplan'ın avukatı Zeynep Hatemi de canlı yayına bağlanarak iddiayı doğruladı. Kiani'nin 29 Mart'ta Çorlu Cezaevi'ne girdiğini belirten Hatemi, yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

 "Erhan Kiani, müvekkile ve yakınlarına yaklaşmamasına ilişkin Aile Mahkemesi tarafından verilen koruma kararını açıkça ihlal etmiştir. Erhan Kiani, Meral Kaplan Kiani'ye karşı dört yaşındaki küçük çocuğunu kullanmaktan çekinmemekte, müvekkili hukuki süreçte yıldırmaya çalışmaktadır. Bu şahsın suç teşkil eden ve hukuk tanımaz ve toplumca benimsenen etik değerlere aykırı eylemlerine karşı, müvekkilimiz küçük çocuğunun en iyi şekilde bakımı ve iaşesi için sürdürdüğü hukuk mücadelesinden aslavazgeçmeyecektir" 

Sitene Ekle