BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,77
ALTIN 2.431,63
GÜNCEL

TEM'de mucize kurtuluş!

TEM yolunda kamyona çarpan otomobilin sürücüsü Rıfat Canbaz ile eşi Burçin Canbaz yaralanırken, çocuk koltuğunda bulunan 1 yaşındaki Ömer Canbaz ise yara almadı. Yardıma gelen iki kadın, çocuğu çarşafın içerisine koyup sallayarak uyutmaya çalıştı.

Kaza sabah saatlerinde, TEM Otoyolu İzmit Bekirdere rampası mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Rıfat Canbaz idaresindeki 34 RY 5759 plakalı otomobil önünde ilerlemekte olan Taner Yılmaz idaresindeki 34 JU 8824 plakalı kamyona arkadan çarptıktan sonra kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Rıfat Canbaz hasar gören araçta sıkışırken, kazayı görerek yardıma koşanlar Burçin Canbaz'ı araçtan çıkardı. Otomobilde çocuk koltuğunda oturan Ömer Canbaz ise kazadan yaralanmadan kurtuldu.

ÇARŞAFA KOYUP UYUTMAYA ÇALIŞTILAR

112 Acil'den yardım istenilirken, araçta çocuk koltuğunda bulunan Ömer Canbaz dışarı alındı. 2 kadın Ömer Canbaz'ı içerisine koydukları çarşafın iki yanında tutup sallayarak uyutmaya çalışırken, kurtarma çalışmalarını üzüntü içerisinde izledi. İtfaiye ekibi aracın kapılarını keserek Rıfat Canbaz'ı dışarı çıkardı. Yaralanan Rıfat ve Burçin Canbaz ile birlikte Ömer Canbaz da ambulansa konuldu. Rıfat Canbaz olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Seka Devlet Hastanesi'ne, eşi ve bebeği ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikametinde ulaşım kontrollü sağlanırken, araçların yoldan kaldırılması ile yol tamamen ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sitene Ekle