BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

TEM son dakika kaza yol trafiğe kapandı

İSTANBUL'da etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Gelen son dakika haberine göre TEM Edirne istikameti trafiğe kapandıktan sonra yeniden açıldı.

Abone ol

Yoğun kar yağışı İstanbul'u esir aldı. Kaza haberlerinin ardı arkası kesilmedi. Gelen son dakika haberine göre TEM Edirne istikameti TIR'ların kaza yapması nedeniyle trafiğe kapandı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kazaya karışan tırların kurtarılması için ters yönden girerek bariyerleri kesti. Ekipler, araçları yol kenarına çekip trafik akışını sağladı. Bu arada, akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle E-5 ve TEM otoyollarında 52 trafik kazası meydana geldi.

BELEDİYE KUMANYA DAĞITTI

Şehir içinde ve çevre yollarında özellikle kar lastiği kullanmayan araçlar, kazalara ve trafikte yoğunluğa neden oldu. Belediye ekipleri, yoğun trafik olan bölgelere mazot ve benzin tankerleri göndererek ihtiyacı olan vatandaşlara dağıttı.

DÜN GECE DE TIR'LAR DEVRİLDİ

Gece TEM Çatalca kesiminde devrilen TIR'lar nedeniyle ulaşım durdu. Kayan ve devrilen 11 TIR nedeniyle TEM'de araç kuyrukları oluştu.