BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,84
HABER /  GÜNCEL

Telsizli çaycı işbaşında

Kahramanmaraş’ta bir çaycı, kablolu, diyafonlu ve telefonlu sipariş dönemini kapatarak müşterilerine dağıttığı el telsizleriyle çay servisi ...

Abone ol

Kahramanmaraş’ta bir çaycı, kablolu, diyafonlu ve telefonlu sipariş dönemini kapatarak müşterilerine dağıttığı el telsizleriyle çay servisi yapmaya başladı.
25 yıldır Bakırcılar Çarşı’nda çaycılık yapan Fatih Dişgeçmez, kablolu ve diyafon sisteminde yaşadıkları sorunu telsiz sistemiyle çözdüklerini ifade ederek, müşterilerinin bu durumdan oldukça memnun olduğunu söyledi. Dişgeçmez, “Müşterilerimizle iletişimi sağlamak için daha önce diyafon veya telefon gibi kablolu iletişim cihazları kullanıyorduk. Ancak kablolar hem çirkin görüntü oluşturuyordu hem de kopması ve arıza yapması nedeniyle zorluk çekiyorduk. Biz de çare olarak telsiz kullanmaya karar verdik" dedi.
Çay ocağında, garsonlarda ve müşterilerde bulunan telsizler aracılığıyla çay siparişi almaya başladıklarını kaydeden Dişgeçmez, "Uygulamaya başladığımızda müşterilerimiz telsizlere büyük ilgi gösterdi. Telsiz verdiğimiz müşterilerimizle iletişimi daha rahat kuruyoruz. Şu an tüm müşterilerimize telsiz verdik. Birçok müşterimiz de istiyor. Onların taleplerine cevap vermek için yeni telsizler getirteceğiz. Şuan 40 yakın müşterimiz telsiz kullanıyor. Bu sayıyı önümüzdeki günlerde artıracağız” dedi.
Ellerindeki telsizlerle çay siparişi veren müşterilerden Ramazan Tolan ise, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tolan, “Telsizle çay siparişi vermek müşterilerimizin de ilgisini çekiyor. Güzel bir uygulama başlatıldı. Daha hızlı ve iyi servis yapılıyor" diye konuştu.
(İHA)